Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další Spartakus, tentokrát ve velkém


ikona
st39.6
Armáda gladiátorů táhne na Řím. V čele stojí další Spartacus 

Snad nikdy se Spartakus netěšil takovému zájmu jako teď, v době, kdy o něm televizní kanál Starz chystá už třetí sezónu krvavého a přestylizovaného seriálu, slavícího ohromné úspěchy (Whitfielda mimochodem nahradí Liam McIntrye). Gladiátorovi, který rozpoutal vzpouru proti Římu, se podařilo najít díru na přeplácaném televizním trhu a poskytl divákům něco, co jsme naposledy viděli ve Snyderově Třístovce. Když digitální krvavou řežbu plnou zpomalovaček seriál obohatil ještě o intriky a mocenskou hru, bylo jasno - ze Spartaka bude hit. A bylo jen otázkou času, než se historická postava vrátí na stříbrná plátna.

Nečekejte ale, že by ve filmové produkci měli prsty lidé ze Starz. Nového filmového Spartaka totiž chystá někdo jiný - producent Graham King, který se narozdíl od televizních kolegů hodlá o něco více držet historických faktů. Což možná zní trošku nudně, když ale skrze Twitter dodal, že by film měl končit Spartakovým tažením proti Římu, na který povede sedmdesát tisíc gladiátorů a třicet tisíc otroků, fanouškům historických velkofilmů se rozklepala kolena. Nový Spartakus by tedy mohl být patřičně epický.

Jenže kdo se o něj postará? První nástřel scénáře má na starost Michael B. Gordon, který měl prsty právě ve Třístovce nebo v prvním G. I. Joe, což není úplně uklidňující zpráva. Žádná další jména k projektu zatím přilepená nejsou, takže máte otevřené pole působnosti - kdo myslíte, že by měl nového Spartaka režírovat a kdo ztvárnit hlavní roli? Nezapomeňte, Kubrick je mrtvý, Scott má spousty práce s Prométheem, Douglas je moc starý a Whitfield bohužel nemůže.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace