Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 27/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Kdo bude točit další restart Vlkodlaka? Co chystá Guy Ritchie po Holmesovi? A s kým se porve ve své novince Sly?  

V novém 3D Texaském masakru motorovou pilou uvidíme Alexandu Daddario a Scotta Eastwooda (je to Clintův syn). Jednoho z trpaslíků v Snow White and the Huntsman si zahraje Nick Frost. Antonio Banderas, Steve Coogan a Paul Dano se sejdou v romantické komedii He Loves Me. Vin Diesel chystá nový akční film a nikomu nechce říct, jak se bude jmenovat nebo o čem bude. Kristen Wiig natočí svůj vysněný projekt Imogen, kde bude předstírat sebevraždu, aby si jí začal její přítel víc vážit. V rodinné komedii z budoucnosti Robot and Frank, kde se s pomocí hodného robota stane ze starého broučouna sympaťák, uvidíme Franka Langellu, Lieva Schreibera, Liv Tyler nebo Jamese Marsdena.

John Cusack se připojí k Nicole Kidman, Matthew McConaugheymu a Zacu Efronovi v dramatu o záchraně na smrt odsouzeného vězně The Paperboy. Cusack nahradí původně obsazeného Tobeyho Maguira. Michael Chiklis bude záporákem v novém thrilleru Jasona Stathama Parker. Elizabet Banks je dalším přírůstkem do těhotenské komedie What to Expect When You`re Expecting.  Christian Slater, Adewale Akinnuoye-Agbaje a Holt McCallany jsou další herci, které uvidíme v zatím nepojmenované novince Sylvestera Stallona. Rinko Kikuchi bude bojovat s monstry v Pacific Rim Guillerma del Tora. Giovanni Ribisi se objeví v gangsterce The Gangster Squad.

Spike Lee se nedávno upsal remaku Oldboye, rád by ale natočil i volné pokračování svého filmu Jednej správně Red Hook Summer.Guy Ritchie by se po Sherlocku Holmesovi mohl vrátit k filmu Sgt. Rock, který chystal před několika lety. Tvůrce skvělého seriálu Lovci duchů Eric Kripke natočí horor Haunted. Půjde o variaci na klasickou duchařinu, ovšem z pohledu samotného ducha. Režisér úspěšné komedie Ženy sobě by mohl údajně točit třetí díl Deníku Bridget Jonesové. Další restart vlkodlaka Wolfman bude režírovat Louis Morneau. Zatím dělal jen na samých hovadinách.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace