Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Americký Oldboy přeci jen bude


ikona
Mr. Hlad
oldboy
Kultovní asijská řež opět v pazourech Hollywoodu. 

Americká verze slavného korejského filmu Oldboy se chystá už několik let a motaly se okolo ní ty největší hollywoodské hvězdy od Willa Smithe přes režiséra Justina Lina až po Stevena Spielberga. Teď se všechno rozjíždí nanovo s jedním malým rozdílem. Máme oficiálně režiséra a je to jméno, které byste nečekali.

Americkou verzi Oldboye natočí Spike Lee. Ten si postavil kariéru spíš na malých komorních filmech a sociálních dramatech (viz 25. hodina nebo Jednej správně), každopádně ale bez debat patří k nejvýznamnějším filmařům současnosti a minimálně v thrilleru Spojenec ukázal, že si bez problémů poradí i s tak "obyčejným" žánrem, jako je zlodějský film... a že když by chtěl, tak by mohl v Hollywoodu kopat mnohem vyšší ligu. No a teď asi chce.

Příběh muže, který byl patnáct let bez zjevného důvodu uvězněn a teď se dostává na svobodu a je hodně naštvaný, přepíše pro Hollywood tvůrce Já, legenda Mark Protosevich. A aby toho nebylo málo, Spike Lee má už favorita pro hlavní roli. Rád by v ní viděl Joshe Brolina. Ten sice není zdaleka taková hvězda jako třeba Will Smith, ale příští rok se objeví v Mužích v černém 3, což by ho mohlo dostat do povědomí širší veřejnosti. Fakt je ale ten, že pokud potřebujete alespoň trochu známého herce, který vypadá, že by dokázal někoho umlátit v kladivem, nejspíš nikoho lepšího nenajdete. Na tuhle legendární scénu by v novém Oldboyovi určitě dojít mělo - podle dostupných informací totiž opravdu nepůjde o novou hollywoodskou adaptaci comicsové předlohy, ale o klasický remake filmu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace