Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Druhý videodeník z natáčení Hobita


ikona
st39.6
hobitPeter Jackson
Peter Jackson a Andy Serkis vás provedou druhým videem z placu Hobita! 

Čtyřiapadesát dní za námi, dalších dvě stě před námi. Kdyby se mluvilo jen o čistém natáčecím času, dvoudílný návrat do Středozemě bude vznikat téměř rok. Jenže to nepočítáme natáčecí pauzy a postprodukci. Vedle blockbusterových rychlokvašek, kterým bohatě stačí méně než padesát natáčecích dnů, nepůsobí Hobit jako dvoudílná adaptace nejtenčí knihy příběhů ze Středozemě, ale rovnou jako další trilogie, adaptující alespoň šestidílnou ságu. Jacksonovi tedy bude trvat dlouhých několik měsíců, než malého Hobitka přivede na svět, a tak se můžeme spolehnout, že ještě nějaký ten videodeník uvidíme.

V tom nejnovějším (HD stream tady) se sice moc nepodíváme na natáčení samotné, zato ale dostanete několik záběrů s režírujícím Serkisem (ten už má glumovské scény za sebou, takže si v klidu mohl nechat narůst plnovous a pustit se do vedení druhého štábu), dozvíte se, co někteří herci a tvůrci hodlají dělat během natáčecí pauzy (kamery se znovu rozjedou až v září) a hlavně se podíváte na tuny novozélandských lokací, které Jackon obletuje s krutopřísnou letkou pěti vrtulníků.

Ani tentokrát video neprozrazuje nic z děje a není moc informativní, ale koho to zajímá. Důležité je, že se opět podíváme na plac jednoho z nejočekávanějších filmů, že se opět rozezní Shoreovy oscarové tóny a že si naše fanouškovské srdíčko zaplesá radostí. A kdybyste Středozemě neměli dost, můžete mrknout na první a druhý díl naší hobitovské představovačky (třetího dílu se kvůli videodeníku dočkáte nejspíš ve středu večer), nebo třeba nahlédnout do galerie, kam čerstvě přibyla další trpasličí fotka. Kdepak, Jackson svoje fanoušky ani náhodou nenechá o hladu.

P.S. Ne, tohle nebyl přelud. Premiéra za rok a půl...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace