Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Shia si věří


ikona
KarelR
shia labeouftransformers
Hvězda Transformers nevezme jen tak něco. 

V novinkách se obvykle dozvídáte, kdo krouží kolem jakého projektu. Inu, dnes to uděláme trochu jinak. Shia LaBeouf si totiž u příležitosti premiéry Transformers 3 pokecal s magazínem Details a vypadlo z něj pár docela zajímavých věcí. Především to, že odmítá velké role horem spodem.

Shia dobře ví, že je už dlouho zaškatulkovaný jako "ten kluk z Transformerů". Posledních pár let si tudíž hodně rozmýšlí, jestli vezme nějakou roli, aby se jeho postavení ještě nezhoršilo. Po roce 2007 jsme ho proto mohli krom robotích orgií vidět jen v Indiana Jonesovi a ve dvojce Wall Street (tyhle filmy se prostě neodmítají), které doplnil thrillerem Oko dravce a malou roličkou v povídkové romantice New Yorku, miluji Tě!

Jinak prázdno, které Shia trávil tím, že předával budoucí nominace na Oscara svým kolegům. Jednu mohl teoreticky dostat za souboj s balvanem ve 127 hodinách, druhou potom za ztvárnění Marka Zuckerberga ve Fincherově The Social Network. Nakonec se ale radovali James Franco a Jesse Eisenberg, kteří sice odešli domů bez sošek. Do budoucna jim ale tyhle role určitě hodně pomohly.

Francovi třeba k hlavní roli ve Zrození planety opic, kterou původně nabízeli i... správně, Shiovi. Čtvrtým velkým projektem, jemuž se rozmýšlivá hvězda vyhnula, je potom Bourne Legacy. Tam bude nakonec zářit Jeremy Renner, což je ale víceméně dobrá zpráva pro všechny. Tvrdého agenta mu dozajista uvěříme snáz.

Shia se tak nadále pohybuje dost pod radarem, a jestli se nepohne dopředu pátý Indy, do žádného velkého vlaku nejspíš nenaskočí. Místo toho prý hledá výzvy, přičemž tou nejbližší je The Wettest County in the World . Rodinné drama z dob Velké hospodářské krize, ve kterém budou po americkém jihu běhat i Tom Hardy, Gary Oldman nebo Guy Pearce, a za kameru se postaví režisér Proposition a Cesty John Hillcoat? To by mohl být hodně zajímavý zásah do černého!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace