Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 26/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Co chystají Ben Stiller s Vincem Vaughnem? Která klasicka dostane sci-fi kabát? A koho uvidíme v novince Dannyho Boyla?  

Chris Hemsworth by se měl objevit v akčně-špionážním thrilleru Shadow Runner, o příběhu není nic známo. V komedii o těhotenství What to Expect When You`re Expecting uvidíme i Brooklyn Decker. Vince Vaugh a Ben Stiller se sejdou před kamerou komedie Neighborhood Watch, v níž parta tatíků odhalí plán na zničení světa. John Malkovich se objeví v ruském filmu z prostředí Sovětského svazu osmdesátých let A Siberian Education. Danny Boyle by rád ve svém zlodějském thrilleru Trance viděl vedle Jamese McAvoye i Colina Firtha a Scarlett Johansson. Adam Sandler, Kevin James, Steve Buscemi nebo Andy Samberg budou dabovat klasická monstra v animáku Hotel Transylvania, v němž Drákula a spol. zjistí, že v jednadvacátém století pro ně už není místo. Val Kilmer, Luke Goss a Ving Rhames se sejdou v thrilleru Seven Below, v němž se skupina cizinců potká na jakémsi strašidelném místě. Christopher Walken, John Turturro a Alicia Silverstone se objeví v komedii Good Behaving Badly, v níž se antičtí bohové přestěhují do současného New Yorku a dělají zmatky v jednom donedávna fungujícím vztahu.

Držitelka Oscara za scénář k Juno Diablo Cody si vyzkouší režii u komedie Lamb of God, jejíž hrdinka po pádu letadla ztratí víru v boha a vydá se dělat bordel do Vegas, kde opět najde sama sebe. Peter Cornwell bude točit sci-fi verzi románu Josepha Conrada Srdce temnoty. Možná ho znáte spíš jako filmovou adaptaci Apokalypsa. Sci-fi verze se dočká i Hrabě Monte Christo. D. J. Caruso vyjednává o režii eRkového westernu pro dvacáté první století A Walk Among Tombstone.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace