Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Thor po boku Iron Mana


ikona
KarelR
Bůh hromu rozmetá následující dvě léta. 

Líbil se vám letošní výlet na Asgard? Tak se připravte na nášup. Disney a Marvel dobře vědí, že se do železa musí třískat kladivem, dokud je žhavé. A proto se jejich velké comicsové plány čerstvě rozrostly o další film - Thora 2.

Těžko to může někoho překvapit. Thor letos prolétl kiny za přízně diváků i kritiků a nasbíral tam 437 milionů dolarů. Při rozpočtu 150 mega to jsou velmi pěkná čísla, bylo tedy jen otázkou času, kdy se oficiálně odklepne pokračování. O tom je nyní jasno, špatnou zprávou ale je, že se obejde bez jedné z hlavních opor - režiséra Kennetha Branagha.

Branagh je očividně až příliš osobitým tvůrcem na to, aby se přivázal k jedné filmové sérii. V nějaké (produkční?) kapacitě by se ale na filmu podílet měl, takže nezbývá než doufat, že na svého následovníka řádně dohlédne. Režisér pro Thora 2 se nyní dozajista aktivně hledá, stejně jako noví členové obsazení, ze kterého je zatím stoprocentně jistý jen Chris Hemsworth v titulní roli. Docela bych si ale vsadil na to, že se brzy potvrdí účast většiny herců, kteří se objevili v jedničce.

Kdy Thora 2 uvidíme? Pochopitelně v létě 2013. Zatímco Avengers budou hájit sezónu 2012 o samotě, o rok později udeří jak Iron Man 3 v režii Shanea Blacka (3. května), tak sám bůh hromu. Čekat ho můžeme 26. července (letošní kombo Thor - Kapitán Amerika prostě nahradí Iron Man 3 - Thor 2), a bude hodně zajímavé sledovat, jak dokáže navázat na Avengers. V těch bude Thor hrát vedle Iron Mana a Kapitána Ameriky prominentní roli, v následujících letech si ho tedy užijeme dosyta. Což je mimochodem... super!

Přijde vám ztráta Branaghova režijního dohledu jako zásadní chyba? Kdo by ho podle vás nejlépe nahradil? Čekám kupu vyjádření v diskuzi.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace