Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kam po Transformerech?


ikona
KarelR
michael baytransformers
Michael Bay ví, co chce točit dál. 

Den D je tady. Ačkoliv už hodně lidí stihlo vidět Transformers 3 v IMAXu, kde devastují Chicago od úterý, teprve dnes se dostali do klasických kin. Asi nemá cenu znovu řešit reakce (někomu tahle totální destrukce šmakuje, někomu holt ne), důležitější jsou pro nás dvě věci. Zaprvé tržby, které by se po nejlepším otvíracím dnu letoška mohly do týdne vyšplhat na 200 mega jen z Ameriky. A zadruhé budoucnost Michael Baye.

Režisér transformeří série totiž stejně jako Shia LaBeouf znovu prohlašuje, že je se sérií hotov. Říkal to sice i po dvojce, po níž si chtěl střihnout "menší film". Nakonec ho ale ukecal k návratu papírek, na kterém stálo něco jako: "Když natočíš třetí Transformery, Mikeu, Paramount ti pošle na účet $$$$$$$$". A tak se zahodila Megan Fox a šlo se před kamery. Podruhé už by ale tenhle trik vyjít nemusel, což možná zamrzí nejednoho fanouška akčních plecháčů. Na druhou stranu by ale byl od Baye celkem rozumný tah, se sérií konečně rozloučit.

Právě to koneckonců plánuje, a srdnatě prohlašuje, že se vrátí k projektu, který plánoval po druhých Transformerech. Ten se jmenuje Pain and Gain a kromě jedné automobilové havárie by v něm neměla být prakticky žádná akce. Točí se totiž kolem party nasteroidovaných svalovců z Floridy, kteří se připletou do machinací tamního podsvětí. Tenhle kříženec Farga a Pulp Fiction má být plný černého humoru, nemainstreamových postav a visí na něm cenovka pouhých 20 milionů dolarů. Po utrácení desetinásobků za bortící se domy by to pro Baye byla příjemná změna, tak ji snad využije. V dalších robotech už by se totiž musel zákonitě opakovat. Zase...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace