Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 25/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Koho uvidíme ve dvojce G.I. Joe? Chystá James Wan zase horor? A bude Clint Eastwood opět točit s Leonardem DiCapriem?  

Robin Williams a Topher Grace se objeví v komedii Gently Down the Stream, v níž bude rozvedený manželský pár pro dobro svého syna předstírat, že jsou stále manželé. Will Smith by rád viděl v hlavní dospělé roli remaku Annie Denzela Washingtona. Dětská hvězda Super 8 Joel Courtney si zahraje hlavního hrdinu v další verzi knihy Tom Sawyer a Huckleberry Finn. Ryan Gosling natočí s Nicolasem Windingem Refnem moderní western ze současného Bangkoku Only God Forgives. Ed Helms se objeví v komedii True North, kde si zahraje muže, který po letecké nehodě upadne do komatu a probudí se s novým obličejem. Jeremy Irons si zahraje hlavní roli v dramatu A Night Train to Lisbon. V dramatu Paperboy, kde se bude zachraňovat k smrti odsouzený vězeň, se objeví i Nicole Kidman.

Leonardo DiCaprio by mohl dostat roli v nové verzi Zrodila se hvězda, rád by ho tam viděl režisér Clint Eastwood. Jamie Chung si zahraje v dramatu o obchodu s lidmi Eden. Jednu z hlavních rolí v novince Bena Afflecka o osvobozování rukojmích v Teheránu Argo bude mít... Ben Affleck. Objevit by se tam mohl i Bryan Cranston, kterého uvidíme i v gangsterce Gangser Squad. David Strathairn se přidal k obsazení Spielbergova Lincolna. Ve dvojce G.I. Joe uvidíme i rappera RZA, neznámého DJ Cotronu a dorazí i Dwayne Johnson! Noomi Rapace a její bývalý manžel Ola Rapace se sejdou před kamerou a natočí skutečný příběh zpěvačky Anity Lidblom a boxera Bosseho Högberga a jejich lásky. Režíruje twilighťácká Catherine Hardwicke.

Režisér prvního Saw a Insidious James Wan chystá další duchařský horor The Courting. Tvůrce chystané komedie Šéfové na zabití Seth Gordon by měl točit novou verzi Válečných her. Tvůrce Záhady Blair Witch Eduardo Sanchez chystá film o Bigfootovi Exists. Vadim Perlman bude točit drama The Giver, v němž se podíváme do zdánlivě dokonalé společnosti, která zapomněla na to, co je to válka nebo chudoba, objeví se tu i Jeff Bridges. Jean-Pierre Jeunet chystá film s názvem Spivet, jehož hrdinou bude dvanáctiletý kartograf cestující po USA. Adam McKay chystá další spolupráci s Willem Ferrellem, ve Swear to God si zahraje egoistického manažera, který tvrdí, že viděl boha.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace