Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ron Howard + špióni = Temná věž v ohrožení


ikona
st39.6
ron howard
Ron Howard kašle na Stephena Kinga a pouští se do comicsu 

Je to jen pár hodin, co se Mr. Hlad zmiňoval v novince o dalším z chystaných projektů Rona Howarda. Režisér Apolla 13, Čisté duše nebo třeba Andělů a démonů má v plánu ještě letos začít točit film Rush, který se bude odehrávat v prostředí závodů Formule 1. Už to samo o sobě spolu s nedávnými přepisy scénáře, které nakázalo studio, může ohrozit vznik Temné věže, tedy filmu inspirovaného ve stejnojmenné knižní sérii Stephena Kinga.

Jenže teď se navíc ukázalo, že Rush není jediný film, do kterého se Ron Howard hodlá pustit. V hledáčků se mu totiž objevila ještě špionážní komedie Spy vs. Spy, inspirovaná pro změnu comicsem magazínu MAD. Ron Howard se tedy během krátkého časového úseku stačil upsat dvěma filmům, aniž by kdy padla řeč na Temnou věž, se kterou se počítalo na rok 2013.

Samozřejmě může Howard, pokud se bude opravdu snažit, stihnout všechny tři filmy. Kolem fantasy Stephena Kinga je ale podezřelé ticho a začíná se šuškat, že by vůbec nemuselo vzniknout. Tedy alespoň ne pod dohledem Universalu - Imagine Entertainment by s právy na Temnou věž vyrazilo za jinými studii. Což by film zase o něco oddálilo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace