Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Špióni pro všechny


ikona
Mr. Hlad
James Bond
Bond, Bourne, Hunt... kdo bude další?  

Kina jsou v posledních letech plná špiónů. James Bond přežil krizi svého domovského studia a příští rok se vrátí v plné síle. V roce 2012 se objeví i nástupce Jasona Bourna s tváří Jeremyho Rennera v Bourne Legacy a zmíněný herec převezme i další agentskou sérii v Mission: Impossible – Ghost Protocol. Zkrátka se toho děje docela hodně. A vypadá to, že se objeví další žánrový kousek. Půjde o adaptaci knihy Johna Le Carre Wanted Man a i přes hodně akční název bychom měli čekat spíš realističtější podívanou.

Le Carre vždycky psal tak trochu reálnější špionážní dramata, Wanted Man však navíc vychází do značné míry ze skutečných událostí. Hlavním hrdinou by měl být čečenský muslim Issa, který nelegálně žije v Hamburku. Se svým původem to tu nemá zrovna snadné a nedobrovolně se tak vyzkouší, jak vypadá ta slavná "válka proti teroru". Něco podobného se stalo i Muranu Kurnazovi, který v Německu pobýval zcela legálně, přesto strávil nějaký čas v Guantanamu, aniž by byl kdy obviněn. Rozhodně by mohlo jít o zajímavé téma, režírovat navíc bude Anton Corbijn, jehož Američan nebyl úplně špatný a režisér v něm dal jasně najevo, že ho zajímají víc postavy než akce. Scénář píše tvůrce Na hraně temnoty Andrew Bovell a pokud všechno půjde podle plánu, kamery se spustí v zimě.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace