Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #93 o Chuckovi a drsňácích


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Je větší drsoň Chuck Norris nebo Sean Bean? Na který film se těší Christopher Nolan a David Fincher? A jaký prací prášek je nejvíc cool?  

Výplach nestávkuje

Reklama týdne
Reklamy na prací prášek rozhodně nepatří mezi ty, u nichž bychom obdivovali filmařské nápady a nápaditou režii. Obyčejně jde o to ukázat zasviněný kus hadru, který je zasviněný i potom, co ho zoufalá pradlena vyndá z pračky. Hlupačka totiž používá běžný prací prostředek a všichni víme, že ty jsou úplně k ničemu. Naštěstí existují prací prášky, které obsahuji bublinky aktivního kyslíku nebo podobné hovadiny a všechno je najednou bělejší než bílá. Nic moc originálního se v téhle branži asi už vymyslet nedá. Přesto je nutno přiznat, že reklama na Woolite od Roba Zombieho má něco do sebe a zaujmout dokáže.

Kniha týdne
V současnosti lidé moc nečtou, to je bohužel smutný fakt. Čas od času se ale objeví kniha, která přinutí i ty největší odpůrce literatury zajít do knihkupectví a odnést si domů nějakou tu bichli. Nedávno takhle uspěla thrillerová série Milénium a teď to vypadá, že nejnovějším knižním hitem je Go the Fuck to Sleep od Adama Mansbacha. Jde o dospělácké převyprávění pohádek doplněné o zoufalství rodičů, jejichž potomci nechtějí spát. Pokud pořád nevíte, co si pod tím máte představit, Samuel L. Jackson vám rád přečte ukázku.

Móda týdne
Fanouškovství nezná hranic, o tom se vás ve Výplachu snažíme přesvědčit prakticky každou neděli. Lidé, kteří se převlékají za upíry, X-meny, rytíře řádu Jedi nebo elfy může člověk na premiérách filmů potkat bez problémů a ani ho to moc nepřekvapí. Pětadvacetiletý Číňan Wang Kang si ale do práce vyrazil v podomácky vyrobeném obleku Iron Mana. Vážil padesát kilo. Ten oblek.

Loser týdne
Když bychom měli vybrat nejhoršího herce na světě, nejspíš by to nebyla žádná sranda. Podle čeho hodnotit? Úroveň otravnosti? Neschopnost zahrát emoce? Počet propadáků? Množství idiotských keců v médiích? Těžko říct, favoritů by bylo určitě hodně, ale naštěstí tu máme statistiky. Redaktoři se Slate Magazine si sedli a projeli hodnocení na RottenTomatoes u všech filmů od roku 1985 do současnosti a zjistili, že v těch nejhorších hraje Chuck Norris. Teď mu to ještě někdo musí říct do očí.

Moderátoři týdne
Neil Patrick Harris moderoval předávání cen Tony. To je něco jako divadelní Oscar. A na pódium mu vlezl Hugh Jackman. Se vší úctou k Harrisovi, Jackman je trošku jiná hvězda a navíc doma už jednu cenu Tony má. Na druhou stranu tahle akce měla být one man show právě Barneyho z Jak jsem poznal vaši matku. Dvě takováhle ega prostě jedno pódium unést nemůže. A nebo může? Rozhodnout se to dá jen jediným způsobem - pěvecko-taneční bitkou.

Song týdne
Leonard Nimoy se v posledních letech nikde moc neobjevuje. Kultovní Spock z původního Star Treku se ale nejspíš rozhodl, že s tím něco udělá. Objevil se v nové verzi slavné sci-fi, na pár epizod se zastavil i v seriálu Hranice nemožného a teď se nechal ukecat do klip k písní The Lazy Song. Přiznám se, že hudební idol současnosti Bruno Mars mě vytáčí podobně jako ptačí chřipka nebo psí výkal na botě, ale je nutné přiznat, že tohle se mu povedlo. Až se někdy bude točit pokračování Big Lebowski a Jeff Bridges nebude mít čas, myslím, že je jasné, komu tvůrci zavolají.

Pochvala týdne
Film Strom života Terrence Malicka sice v Cannes neuspěl tak, jak si tvůrci představovali, přesto zůstává jedním z nejočekávanějších filmů příštích měsíců. V hlavních rolích se objeví Brad Pitt a Sean Penn, avšak to zdaleka nestačí ke komerčnímu úspěchu. S tím si popravdě Malick nikdy netykal. Jde ale o prachy, takže jde o všechno. Proto se sešli Christopher Nolan a David Fincher a ve dvou a půl minutách řekli, proč je Terrence Malick génius a pokusí se tím filmu možná přilákat pár diváků navíc. Ti dva by přece nekecali, ne?

Drsoň týdne
Sean Bean hrál tvrďáky celkem často a jak to tak vypadá, i ve skutečném životě k nim má celkem blízko. Před pár dny popíjel v londýnském Camdenu a spolu se svou přítelkyní April Summer si zašel ven na cígo. Tam se ale setkal s poněkud nepříjemným fanouškem, který měl dost blbé řeči směrem k dámě, což si Bean nenechal líbit. Po pár minutách se však otravné pako vrátilo a Boromir dostal ránu do obličeje a k tomu byl pořezán rozbitou lahví. O nic vážného ale nakonec podle všeho nešlo. Doktor nebyl potřeba, na ošetření stačila lékárna z hospody a hned potom si Bean dal další pivko. Ve dvaapadesáti je to celkem frajer.

Divadlo týdne
O muzikálu Spider-Man jsme psali několikrát. I o tom, že jde o docela velký průšvih. Přesto se blíží další divadelní představení s comicsovým hrdinou v hlavní roli. O Batman Live jste si v některém z minulých výplachů mohli také přečíst, teď o sobě ale dávají tvůrci znovu vědět. Výsledek sice uvidíme až někdy příští rok, teď se můžete minimálně pokochat divadelním Batmobilem, který pomáhal navrhovat Gordon Murray, jenž pracoval i na vozech Formule 1. Nevypadá zle.

Duel týdne
V minulém Výplachu jste se celkem jasně vyjádřili v tom smyslu, že Transformers vás bez Michaela Baye a Shii LaBeoufa moc nezajímají. Těžko říct, jak to vidí studio, ale pokud budou tržby také, jaké se očekávají, nejspíš se čtyřce nevyhneme, ani kdyby ji měl režírovat Otakar Vávra.

Dnes se mrkneme na Conana. Jason Momoa byl ještě před pár měsíci velkou neznámou. V seriálu Hra o trůny ale ukázal, jak se umí ohánět s mečem a těch conanovských trailerů už jsme tu také pár měli, takže je na čase zeptat se - sedí vám Jason Momoa do role Conana? Do předmětu piště ANO nebo NE a nezapomeňte uvést důvody.

Za týden zdar.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (50)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace