Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 22/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Kdo si to vyřídí s teroristy? Jak to bude s láskou v budoucnosti? O čem bude nový Daredevil? A která herečka umí nejlíp zachlastat?  

V novince Vince Vaughna Insane Laws si nejspíš zahraje i Jason Bateman. Jesse Eisenberg by se mohl objevit v hlavní roli zlodějského filmu Louise Leterriera Now You See Me, v němž parta iluzionistů vykrádá banku. Susan Sarandon bude nejspíš dělat ze života peklo Jonahu Hillovi v thrilleru Pitchfork. Matthew Goode z Watchmenů bude hrát hlavní roli v americkém debutu režiséra Oldboye Park Chan-wooka Stoker. Vedle něj uvidíme třeba Nicole Kidman. V dramatu Davida O. Russella The Silver Lining Book o učiteli propuštěném z blázince se objeví Mark Wahlberg a nejspíš i Angelina Jolie. Chris O`Dowd se objeví ve spin-offu Zbouchnuté. Reese Witherspoon produkuje a nejspíš si i zahraje v komedii Who Invited Her?, v níž se mladá dívka připojí k bandě chlapů na rozlučce se svobodou. Harvey Keitel se objeví v novince Wese Andersona Moonrise Kingdom. Naomie Harris by neoficiálně mohla být novou bondgirl.

Prý se dočkáme amerického remaku japonské komedie Big Man Japan, v níž muž, který se umí zvětšit, bojuje proti monstrům. A je to trochu blb. Al Pacino si možná zahraje ve filmu Imagine bývalou rockovou hvězdu, která obdrží po čtyřiceti letech poštou zahrabaný dopis od Johna Lennona a vydá se hledat svého ztraceného syna. V thrilleru o spisovateli, který se stal slavným díky ukradenému románu The Words, uvidíme vedle Bradleyho Coopera a Jeremy Ironse i Olivii Wilde nebo Zoe Saldanu. Obsazení thrilleru Freaky Deaky doplní Brendan Fraser, Matt Dillon nebo Craig Robinson.

Edward Zwick pracuje na adaptaci knihy American Assasin, jejíž hlavní hrdina se po násilné smrti své rodiny stane lovcem teroristů. Scénář k novému Daredevilovi napíše jeden z tvůrců seriálu Hranice nemožného Brad Caleb Kane a půjde o adaptaci příběhu Born Again, v němž Kingpin zjistí Daredevilovi identitu. Joe Wright natočí Annu Kareninu,¸v hlavních rolích Saoirse Ronan a Olivia Williams. Wayne Kramer hodlá natočit sci-fi Ecstasia, které se bude odehrávat ve světě, kde si lidé lásku musí kupovat ve formě pilulek. Craig Brewer, tvůrce Hustle & Flow, plánuje trilogii o Tarzanovi.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace