Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 21/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Co chystá Robert Redford? Jak to vypadá se sci-fi Hyperion? A koho uvidíme v remaku Carrie?  

Zlého prezidenta s v The Hunger Games zahraje Donald Sutherland. Oscarová Jennifer Hudson se objeví v novince bratři Farrellyů Three Stooges. Susan Sarandon uvidíme v nové Sandlerovce I Hate You, Dad. Marion Cotillard a Joaquin Phoenix si zahrají v novince Jamese Graye Low Life o údělu přistěhovalců v USA, možná se objeví i Jeremy Renner. Billy Bob Thornton točí drama o životě rodiny farmářů v šedesátých letech Jayne Mansfield`s Car a krom něj samotného si v něm zahrají i Dennis Quaid, Dwight Yoakam a Robert Duvall. Sienna Miller a William H. Macy se sejdou před kamerou kriminálního thrilleru Freaky Deaky, v němž se dva bývalí parťáci rozhodnou pro poslední loupež. Elijah Wood bude hrát v romanci Celeste and Jesse Forever.

Morgan Freeman, Virginia Madsen a Kenan Thompson možná budou hrát v novince Roba Reinera Summer at Dog Dave`s, v niž odkecaný spisovatel získá díky novým sousedům znovu chuť do práce. Roli vědce, který udělá v Total Recall totální zmatek v hlavě hlavního hrdiny, dostal John Cho. Rachel Taylor se objeví v thrilleru o partě kámošů a jedné mrtvole Loft. Hailee Steinfeld by se mohla objeví v remaku Carrie. Brandon Routh krouží okolo sportovního dramatu z prostředí lacrossu Crooked Arrows. Ve scientologickém filmu P. T. Andersona uvidíme i Amy Adams.

Brian Helgeland napíše a natočí biografii manažera baseballových Brooklyn Dodgers Jackieho Robinsona. Bradley Cooper by údajně mohl psát scénář k adaptaci sci-fi Hyperion. Alex Proyas bude produkovat akční sci-fi Future Perfect, v níž se dvojice geneticky vylepšených zabijáků dává na útěk před svými zaměstnavateli. Režíruje Shane Abbess. Tvůrce skvělého Vězně Ric Roman Waugh plánuje životopis jednoho z prvních extrémních sportovců Evela Knievela. Do hlavní role by rád sehnal Chrise Hemswortha, Toma Hardyho nebo Joela Edgertona. Lasse Halstrom plánuje adaptaci románu Safe Haven, v němž se mladá žena objeví v malém městečku, zamiluje se a pak zjistí, že její temná minulost ji přeci jenom dohnala i tady. Robert Redford plánuje adaptaci knihy A Walk in the Woods, v níž se dva kámoši rozhodnou, že přejdou Apalačské pohoří.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace