Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další Pařbě se nevyhnete


ikona
st39.6
Diváci jsou spokojení, studio je spokojené a remcající kritika nikoho nezajímá. Proto hurá na další Pařbu 

Dalo se to čekat, tenhle koncept by totiž s minimálními změnami mohl fungovat klidně dalších deset dílů. Prostě ožerte partu vtipných chlapů a další ráno je nechte skládat mozaiku, která jim ze vzpomínek na včerejší kalbu zbyla. Divákům se to líbí a dokážou to ocenit - po čtyřech dnech v kinech si druhá Pařba, tentokrát probíhající v Bangkoku, spokojeně přede se dvěma sty miliony dolarů z celosvětových tržeb.

Producenti by tedy museli být na padlí hlavu, aby automaticky nedali zelenou dalšímu pokračování - a přesně to se stalo. Studio najalo Craiga Mazina, který už se podílel na dvojce se Scotem Armstrongem, aby se pustil do scénáře třetího filmu.

Na na začátku avizovaných deset dílů se ale netěšte a vlastně už zapomeňte na očividně fungující koncept. Mazin si hraje s myšlenkou, že by třetí Pařba mohla být pro Wolf Pack tou poslední. Studiu se to samozřejmě nebude moc líbit, na druhou stranu tak bude mít možnost spin-offu / restartu série s novými tvářemi (dá se předpokládat, že ústřední trio si řekne díl od dílu o tučnější šek). A tak je klidně možné, že čtvrtá Pařba (do Prahy s ní!) už bude o někom úplně jiném.

Se změnami každopádně přichází už trojka. Ta prý nebude jen o tom, jak se Wolf Pack probere po hodně divoké noci a začne sbírat drobečky, které cestou rozházel do všech stran. Mazin chce Pařbu něčím osvěžit. Čím, to už zmínit nehodlá, každopádně drobná změna je dobrou zprávou i přes to, že vlastně všechno funguje tak, jak má.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace