Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Batman o sobě dává vědět


ikona
Mr. Hlad
the dark knight risesx-men
Jak bude vypadat nejnovější protivník Temného rytíře? A které plakáty rozhodně nejsou cool?  

Asi by bylo zbytečné opakovat, že The Dark Knight Rises je jedním z nejočekávanějších filmů příštího roku. S Temným rytířem si Christopher Nolan získal obdiv jak fanoušků comicsu, tak i lidí, kteří jinak k okostýmovaným hrdinům zrovna kladný vztah nemají. Byl to prostě dobrý film. A taky úspěšný a nakonec vlastně i oscarový. Není divu, že i o třetího Batmana je zájem. Tvůrci to moc dobře vědí a rozhodně nehodlají riskovat tím, že před natěšené fandy hodí jen nějaké stupidní logo nebo tak něco. Místo toho tu máme první fotku Toma Hardyho jako záporáka jménem Bane. A vypadá zatraceně dobře. Po kliknutí sem si ji můžete prohlédnout i ve vysokém rozlišení. A proč o sobě dává Batman vědět zrovna teď? Jednoduše proto, že se začalo natáčet. Štáb se bude pohybovat v Pittsburghu, Los Angeles, New Orku, Indii, Skotsku a v Anglii. Navíc si poprvé můžete kliknout i na oficiální stránky filmu. Moc k vidění tam však zatím není.

Vede hodně nasupeně a nabouchaně vypadajícího Toma Hardyho se objevily i character postery k X-Men: První třída. Emma Frost, Profesor X, Angel a Havok se však i tentokrát stali oběťmi pravděpodobně poloslepého grafika, kterého u Foxů najali nejspíš proto, že jeho strýček sedí v nějaké kanceláři, kde na stěně visí hlavy slonů a nosorožců. No jo, trochu přeháníme, ale studio by si ty plakáty vážně mělo hlídat trochu lépe, takhle se letní hit fakt nepropaguje.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace