Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 19/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Proč vzniká životopis Channinga Tatuma? Chystá se remake Krvavého sportu? A koho uvidíme v novince tvůrců Matrixu?  

Armie Hammer byl potvrzen pro titulní roli v chystaném dobrodružném filmu Lone Ranger, kde se objeví po boku Johnnyho Deppa. Ian McKellen, Judy Dench a Gillian Anderson budou bojovat se zombíky v osmnáctém století v The Course of the Buxom Strumpet. Mel Gibson by se mohl objevit v hlavní roli zlodějské komedie Sleight of Hand. Mark Wahlberg a Will Ferrell znovu spojí síly, tentokrát u komedie Turkey Bowl, jež bude vyprávět o fotbalovém zápase mezi dvěma znesvářenými městečky. Michael Fassbender, Mia Wasikowska nebo Tilda Swinton se sejdou u novinky Jima Jarmushe, která by měla být o upírech. Hlavní voják z Transformerů Josh Duhamell se pokusí nastartovat vlastní akční sérii s názvem X-Treme Mission 3D. Název zní dostatečně blbě na to, aby nás film začal zajímat. Chris Pine si v dramatu Mud zahraje muže utíkajícího před spravedlností, který se spřátelí se čtrnáctiletým klukem. Kiefer Sutherland a Kate Bosworth se objeví v romanci Fairytale of New York.

V thrilleru Magic, Magic si po boku Michaela Cery zahrají Emily Browning nebo Juno Temple. Robert De Niro si pravděpodobně zahraje po dohledem HBO v životopisu Wizard of Lies muže, který okradl spousty lidí o spousty peněz. Alex Pettyfer si možná zahraje mladého Channinga Tatuma ve filmu Magic Mike, jehož životopis točí Steven Soderbergh. A proč Tatum? Protože než se stal hercem, tak byl striptérem. Hvězda G. I. Joe samozřejmě pomáhá se scénářem. V Cloud Atlas sourozenců Wachowských uvidíme i Susan Sarandon a Jima Broadbenta. Robert De Niro, Katherine Heigel, Diane Keaton a Amanda Seyfried se sejdou v komedii Gently Down the Stream, v níž dávno rozvedená dvojice předstírá kvůli svému adoptovanému synovi, že jsou stále spolu.

Peter Berg hodlá natočit příběh zpackané vojenské operace, jejímž cílem bylo zlikvidovat Usamu Bin Ladina Lone Survivor. V hlavní roli jediného přeživšího vojáka bude nejspíš Taylor Kitch. Ridley Scott by měl natočit drama Reykjavik o schůzi Ronalda Reagana a Michaila Gorbačova v roce 1985. Jak už jsme se rozčilovali v TV Tipech - Phillip Noyce bude nejspíš točit novou verzi Krvavého sportu. Tvůrce seriálu Griffinovi Seth MacFarlane plánuje novou verzi Flintstoneových. Michael Mann potvrdil, že natočí historický válečný film Agincourt. Italský režisér Giuseppe Tornatore chystá film o obléhání Leningradu během druhé světové války. Dostane na něj sto milionů dolarů. Ryan Gosling si vyzkouší režii v remaku filmu Idolmaker, v němž by si měl i zahrát hlavní roli promotéra z padesátých let Boba Marucciho.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace