Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Akira bez Nea má problémy


ikona
st39.6
Keanu Reeves odmítl hrát v Akiře a Warneři projekt restartují 

Když Keanu Reeves dostal nabídku od Warnerů, aby si zahrál hlavní roli v hraném remaku klasické anime Akira, kterou by režíroval (jen) jeden z bratrů Hughesových, dalo se jeho angažmá brát skoro za hotovou věc. Reeves se možná díky megaúspěchu Matrixu o domácí rozpočet starat nemusí, už nějaký ten pátek mu ale chybí pořádný filmový zářez. Pravda, něco by na tom mohl změnit 47 Ronin, ale proč si předem nepojistit další úspěch? Na to zná odpověď jen bývalý Neo, hlavní roli v Akiře totiž odmítl.

Pokračuje tak ve šlépějích svých předchůdců, hlavní roli v Akiře Alberta Hughese totiž odmítli také Brad Pitt a James Franco. Aby špatných zpráv kolem filmu nebylo málo, Warneři čerstvě kompletně pozavírali pre-produkční oddělení a povyhazovali všechny jeho členy.

Znamená to, že se filmu nedožijeme? To nehrozí. Pořád se počítá s tím, že se Akira po přepisu scénáře Stevem Klovesem (napsal skoro všechny Pottery a nového Spider-Mana) dožije více jak stomilionového rozpočtu a povyhazování lidí, kteří pracovali na pre-vizualizacích, je spíš důkazem opatrného přístupu studia, které si u tak velikého filmu nemůže dovolit kompromis. Jedno je ale jisté: Akira bude nabírat další a další zpoždění.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace