Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvrďačka bez občanky


ikona
Mr. Hlad
saoirise ronan
Saoirse Ronan touží po krvi i v dalším filmu 

Saoirse Ronan je jedna z nejzajímavějších mladých hereček. Před pár týdny jí bylo teprve sedmnáct let, a už má za sebou oscarovou nominaci, spolupráci s Peterem Jacksonem a účast v docela slušné řádce filmů různých kvalit, v nichž ale vždycky zvládla odvést skvělou práci. Na rozdíl od stejně staré konkurence se však nebrání dospělejším rolím. Její akční thriller Hanna, v němž střílí lidi z luku a láme lidem vazy, uvidíme na začátku července, ještě letos by však měl mít premiéru film Violet & Daisy, v němž dvě teenagerky budou pracovat jako nájemné vražedkyně. Tohle nejsou projekty, u nichž byste čekali sedmnáctiletou herečku.

A vypadá to, že žádná změna na obzoru není, Saoirse Ronan totiž podle všeho hodlá zůstat u tak trochu divných a zároveň i dost drsných rolí. Objeví se totiž v novince Neila Jordana Byzantium. Mělo by jít o příběh mladé upírky, která proměnila v krvesaje i svou dceru. Společně teď loví své oběti a občas se vydávají za sestry. Vedle Saoirse Ronan se objeví čím dál tím častěji obsazovaná Gemma Arterton, nejzajímavějším jménem je však pravděpodobně právě režisér Jordan. Ten už si upírárnu vyzkoušel v Interview s upírem, ale má za sebou třeba skvělého Michaela Collinse nebo Hru na pláč, za niž si odnesl Oscara. Kombinace zkušeného veterána za kamerou, dvou mladých hvězd před ní a upírů, kteří k těm ze Stmívání mají hodně daleko, vypadá docela zajímavě.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace