Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Expendables spasí lidstvo


ikona
KarelR
sylvester stallonethe expendables
O čem bude pokračování Slyovy týmovky? 

Filmový festival v Cannes právě začal a internet pomalu zaplavují tamní objevy. Mezi ty první patří promo plakát druhých Expendables (ten napravo), který brzy doprovodila synopse filmu. Produkční společnost Nu Image ji zveřejnila na svých oficiálních stránkách, a jak se budete moc záhy přesvědčit, jsou to nadmíru podivné vyhlídky:

Expendables se vrací a tentokrát je to osobní! Po tom, co je Tool (Mickey Rourke), srdce a duše Expendables, brutálně zavražděn v akci, přísahají jeho spolubojovníci pomstu. Nejsou ale jediní, kdo touží po krvi. Za odplatou se vydává i Toolova krásná, mladá a divoká dcera Fiona, která všechno zkomplikuje ve chvíli, kdy se nechá unést krutým diktátorem. Ten za ni požaduje výkupné, zatímco se ve své zemi snaží potlačit povstání rebelů. Barney a Expendables tak musí riskovat úplně všechno a zachránit Fionu i celé lidstvo. 

Dotazy? Ano, mám...

1) Proč to celé zní jako jadnička?

2) Kdo sem vrazil jméno Fiona?

3) Kde jsou superzáporáci v podání Bruce Willise a Jeana-Clausa Van Damma?

4) Jak s touhle zápletkou souvisí záchrana "celého lidstva"?

5) Proč to celé zní jako jednička?

Van Damme v roli hlavního záporáka není potvrzený.Přestože byli první Expendables úspěchem finančním i diváckým, přiznejme si, že s časem jejich odkaz trochu bledne. Vzpomínky na prostřední třetinu jsou totiž dodnes docela nepříjemné. Týmova chemie z A-Teamu se stále nachází o stupeň výš. A naposledy Stalloneho týmovku přejeli Vin Diesel s Dwaynem Johnsonem, jejichž setkání v Rychle a zběsile 5 bylo testosteronovější než celí Expendables dohromady.

Proto by měla dvojka přijít s nějakou bombou, na tu se ale pořád čeká. Van Damme v roli hlavního záporáka není potvrzený, Willis místo hlídání skuliny v diáři točí další šílenost s 50 Centem a režijní post po druhém popření Stalloneho comebacku zeje prázdnotou. Čerstvá synopse je potom víc než čím jiným známkou menší bezradnosti, jíž snad brzy rozpráší nějaká pěkná castingová oznámení. Kdo bude diktátor číslo 2? Kdo posílí Slyův tým? A které křehotince se budeme snažit uvěřit, že udrží samopal? Pro tentokrát bych diskuzi zaměřil především na třetí otázku. Zoe Saldana totiž tuhle roli nejspíš nedostane.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace