Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dinosauři vs. vetřelci!


ikona
st39.6
barry sonnenfeld
Epická řežba dinosaurů s vetřelci z jiné planety? Barry Sonnenfeld se zbláznil. 

Barry Sonnenfeld už několik měsíců natáčí třetí Muže v černém, což asi není zrovna procházka růžovou zahradou - film se neustále (do)přeobsazuje, scénář se v půlce natáčení přepisuje a celá produkce neustále nabírá zpoždění. Sonnenfelda to ale netrápí tak moc, aby se nevěnoval něčemu jinému a tak si o volných chvílích vymyslel námět na další film. Hodlá ho režírovat, zatímco mu scénář napíše comicsový autor Grant Morrison, který vedle toho vytvoří i comicsový sešit.

Na první concept-art jste se mohli podívat už na hlavní stránce a asi i podle názvu novinky je vám jasné, o čem by měl film "Dominion: Dinosaurs Versus Aliens" vyprávět. O řežbě mezi dinosaury a vesmírnými mužíčky. Ti napadnou planetu Zemi ještě v době, kdy člověk nebyl nic jiného než pulec na dně bažiny, přesto ale narazí. Kolonizaci se postaví do cesty ten nejnepravděpodobnější tvor: dinosaurus, který se ukáže mnohem inteligentnější, než se dříve předpokládalo.

Sonnenfeld nespecifikoval, jestli si film představuje jako hraný nebo animovaný, vzhledem k pravděpodobné absenci lidského faktoru v příběhu se ale dá předpokládat, že dojde spíš na druhou možnost. Tedy pokud Sonnenfeldovi film někdo zaplatí. Sice to zní jako skvělá řežba do nějakého několikaminutového klipu nebo intra videohry, ale sledovat dinosaury jakožto hlavní hrdiny celovečerní stopáže, to nijak lákavě nezní. Tedy pokud z nich Barry nehodlá udělat tvory tak inteligentní, že budou obdařeni schopností mluvit (samozřejmě anglicky;).

Dominion má každopádně ke vzniku ještě hodně daleko. Jestliže Morrison teprve začne chystat scénář a grafický sešit, nějaký ten rok si na film počkáme. A čert ví, jak dlouho ještě budou trvat třetí Muži v černém.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace