Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Brett Ratner bere Spielbergovi film


ikona
st39.6
Steven Spielberg se knižní adaptace 39 Clues neujal, otěže přebírá Brett Ratner 

Skoro to zavání Indianou Jonesem pro děti. Filmová adaptace knižní série The 39 Clues totiž vypráví o sourozencích, kteří jsou po osiření postaveni před nelehkou volbu: buďto se spokojí s jedním milionem dolarů, nebo peníze nedostanou a vyrazí na dobrodružnou výpravu za devětatřiceti stopami, které z nich po rozluštění udělají nejmocnější dvojici planety.

Jaká ona vodítka jsou, tuší asi jen čtenáři předlohy od Ricka Riordana, i když v tom musejí mít solidní zmatek - knih už vyšlo jedenáct a aby toho nebylo málo, celá série je interaktivní a čtenáři si k ní musejí dokupovat ještě herní kartičky, nebo třeba hrát rozšiřující on-line hry.

Před několika lety se kolem 39 Clues motal Steven Spielberg, ostatně dobrodružství pro děti, to bylo vždycky jeho. Nakonec se ale režie ujme někdo úplně jiný: Brett Ratner. Režisér Křižovatek smrti nebo třetích X-Men od posledního dílu Křižovatky dělal především na televizních projektech, a tak je docela logické, že se chce vrátit do první ligy.

Zvolit si k tomu látku, kterou chtěl dříve natočit sám Spielberg, je samozřejmě velice chytrým krokem. 39 Clues každopádně nemá ani scénář, ani scenáristu, takže je k jeho vzniku ještě hodně daleko. Hollywood ale bude po konci Harryho Pottera a Twilight ságy hledat další veleúspěšnou sérii, která by diváky tahala do kin rovnou několik let. 39 Clues by jí klidně mohlo být.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace