Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mladé hvězdy proti sobě


ikona
Mr. Hlad
bradley cooperryan gosling
Ryan Gosling a Bradley Cooper si možná půjdou po krku 

Sledovat kariéry Ryana Goslinga a Bradleyho Coopera je docela zajímavé. O tom prvním se mluví jako o velkém talentu prakticky od okamžiku, kdy vstoupil do světa filmu. Dnes má na krku nominaci na Oscara a v létě se předvede v akčním thrilleru Drive nebo v komedii Bláznivá, ztracená láska. Bradley Cooper o sobě dal vědět v seriálu Alias, ale výrazněji se publiku představil až v Pařbě ve Vegas. V A-Teamu ukázal, že se neztratí ani v akčních rolích a sci-fi thriller Všemocný patří k nejpříjemnějším překvapením letošního roku do značné míry kvůli Cooperově výkonu. Ti dva si prostě zaslouží pořádné hlavní role.

A mohli by je dostat v thrilleru The Place Beyond the Pines. Režíruje ho tvůrce chváleného dramatu Blue Valentine Derek Cianfrance¸ v němž se objevil i Ryan Gosling, a tak není žádné překvapení, že právě on už podepsal smlouvu. Měl by si zahrát motocyklového závodníka, který si začne přivydělávat jako bankovní lupič, protože potřebuje peníze pro svého malého syna. Cooperovi byla nabídnuta role mladého policejního důstojníka, jehož úkolem je lupiče dostat za mříže. Teď se čeká, jestli na nabídku kývne, každopádně vidět tyhle dva v jednom filmu by mohlo být docela fajn. Oba hrát umí a ať už Cianfrance bude točit akční film nebo psychologické drama, výsledek by s touhle dvojkou před kamerou měl stát za to. Kamery se rozjedou v létě.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace