Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Terminátor se vrací ke kořenům?


ikona
st39.6
arnold schwarzeneggerjustin linterminator
Že by se do pátého Terminátora nevracel jen Arnold Schwarzenegger? 

Zpráva z minulého týdne o návratu Arnolda Schwarzeneggera do jeho nejslavnější role vzbudila spousty emocí. Terminátor je jen jeden a ačkoliv už má Arnie nejlepší léta za sebou, v roli kyborga by ho chtěl vidět znovu snad úplně každý. Byla by to pecka. A víte, co by bylo ještě lepší? Kdyby se vrátilo kompletní obsazení prvního dílu!

Právě s takovým nápadem podle nejnovějších spekulací Justin Lin pobíhá po Hollywoodu a snaží se studiím vnuknout myšlenku, že se starou známou firmou by byl nový Terminátor nejlepší. Díky všelijakým časovým posunům napříč sérií samozřejmě smrt oněch charakterů nic neznamená, a tak jejich návrat závisí jen na několika okolnostech, především pak na ochotě studií a hlavně herců jako takových.

Pokud se Linovi nápad s návratem starých známých postav podaří prosadit, samozřejmě to ještě nemusí nic znamenat. Můžou se totiž vrátit Kyle Reese a Sarah Connor, nemusí se ale vrátit Michael Biehn ani Linda Hamilton. Ostatně od podpisu nějakých smluv je ještě hodně daleko, studia se o práva na natočení Terminátora ještě neporvala a existuje jen námět, žádný scénář. Z toho důvodu se filmu zatím neupsal ani Arnie - jen ho zaštítil svým jménem.

Námět na pátý díl série po Hollywoodu koluje pod názvem Terminator 2012, takže se nabízejí spekulace o tom, že by se mohl odehrávat právě během spuštění SkyNetu, které "proběhlo letos". Co byste na takové obsazení pětky říkali?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace