Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Terminátor v aukci, Arnieho návrat se blíží


ikona
st39.6
justin linterminator
Studia se perou o Terminátora. Vrátí se Arnie, režírovat by měl rychlý a zběsilý Justin Lin 

Justin Lin si teď mne ručičky a trénuje němčinu. Rychlá a zběsilá pětka se mu docela povedla a hlavně je skoro jasné, že celosvětově vydělá dost na to, aby tržby během pár týdnů pokryly monstrózní rozpočet (který se pohybuje mezi $125-170 miliony). Lin se za tahle čísla nemusí stydět, protože auto-skopičiny Diesela a spol. vypadají jednou tak draze. Možná i proto je teď hlavním adeptem na režii pátého Terminátora.

V Hollywoodu se o práva na pátý (ještě nenapsaný) díl začala přetahovat studia. V praxi to znamená: kdo nabídne větší sumu, může se pustit do produkce. Padat budou miliony, Lin je totiž v kurzu  a Arnold Schwarzenegger slibuje návrat. Kdyby to bylo v rámci Terminátora, lidé by velmi rychle zapomněli na slabší čtyřku a do kin by se hnali v davech.

O práva, jejichž cena by se mohla pohybovat mezi pětadvaceti a čtyřiceti miliony dolarů, se teď v aukci poperou Universal, Sony a Lionsgate. Jakmile jedno studio přeplatí ostatní, může se začít natáčet. Nebo spíš psát. A ačkoliv má Justin Lin v hledáčku i nějaké další projekty (Universal ho navíc určitě bude chtít i na šestý díl Rychle a zběsile, který se na rozdíl od pátého Terminátora už píše), Terminátor je pro něj srdeční záležitost, které by určitě dal přednost. Ostatně už se o tom bavil s Arniem samotným a těch pár nápadů, co mu předhodil, prý bývalého guvernéra nadchlo. Vypadá to, že další Terminátor je na dohled.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace