Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Od Trona k mimozemšťanům


ikona
st39.6
archangelhorizonsjoseph kosinskitron
Joseph Kosinski se pustí do lovu mimozemšťanů 

Joseph Kosinski měl se svým debutem ohromnou kliku. Jeho Tron: Legacy sice ve Státech vydělal jen $172 000 000, což nestačí ani na pokrytí rozpočtu, ve zbytku světa ale snímek utržil ještě o padesát milionů víc, takže se tahle 3D podívaná dožila solidních čtyř set mílí. A aby toho nebylo málo, předminulý týden se Tronovi podařilo prolomit rekord v podílu Blu-ray tržeb vůči DVD - na americkém trhu si Blučko díky HD premiéře Trona utrhlo pětadvacetiprocentní podíl a filmu se na Blu-ray prodalo dvakrát více jak na DVD (nutno ale podotknout, že hned týden na to přišel nový Potter a zbaštil rovnou šestadvacetiprocentní podíl koláče - v průměru se přitom formát drží někde na patnácti procentech).

Ale zpátky ke Kosinskimu. Už docela dlouho se mluví o tom, že by mohl režírovat Oblivion aka Horizons. Na téhle spekulaci se zatím nic nemění, Kosinskimu ale přibývají další projekty a začíná to vypadat, že si tenhle nováček v příštích měsících moc volna neužije. Podle nejnovějších zpráv by se totiž mohl pustit také do režie Archanděla.

Jeho scénář napsal Andrew Will, ale studio nedávno najalo Adama Kozada, aby se pustil do přepisování a právě v souvislosti s jeho angažmá se začalo mluvit i o Kosinskim. Film by měl být něčím jako Muži v černém, akorát bez humoru. Námět se totiž motá kolem tajné vojenské jednotky, která sleduje a loví mimozemšťany, žijící mezi námi.

Námět zní slibně, Kosinski si ale na režii téhle akční sci-fi ještě nějaký ten pátek počká. Přepisování totiž pár měsíců potrvá a je pravděpodobné, že před Archandělem vznikne nejdříve Oblivion. Nejvtipnější je, že tou dobou už může být všechno jinak - třeba bude mít Kosinski na krku úplný propadák a místo něj se Archanděla chopí někdo úplně jiný. Tak to chodí pořád.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace