Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bude Jeremy Renner největší hvězdou na světě?


ikona
Mr. Hlad
bournejeremy renner
Ještě před třemi lety ho skoro nikdo neznal. Teď je všude. A to se teprve rozehřívá.  

Mluvilo se o tom už pár týdnů zpátky, ale teprve teď je to oficiální. Jeremy Renner, jenž se vyškrábal mezi hollywoodskou a především hereckou elitu díky oscarovému dramatu Smrt čeká všude a povedenému Městu, útočí na mety nejvyšší. Nedávno se objevily informace o tom, že by ho Tony Gilroy chtěl do hlavní role Bourne Legacy, což teď potvrdilo i studio Universal. Smlouva sice podepsaná ještě není, ale údajně jde jen o formality a Renner by měl potvrdit svou účast již velmi brzy. Studio sice testovalo třeba i Garretta Hedlunda, Joela Edgertona nebo Luka Evanse, Renner je však nejspíš tou nejlogičtější volbou.

Dvě nominace na Oscara naznačily, že hrát umí, a v příštích několika měsících ho bude všude plno. BACHA SPOILER Už za pár dní si ho budete moci prohlédnout v roli Hawkeye, jenž se v Thorovi sice jen mihne, ale zanechá sakra pozitivní dojem. KONEC SPOILERU Napřesrok se připojí ke comicsové superslezině The Avengers a říká se, že to bude stát za to. V prosinci by navíc měl přebrat agentské žezlo po Tomu Cruisovi v Mission: Impossible - Ghost Protocol a hned začátkem roku ho čeká Hansel and Gretel: Witch Hunters. Bude zajímavé sledovat, jestli to všechno zvládne se ctí a hlavně jak si poradí se dvěma agentskými sériemi zároveň.

Mimochodem - Bourne Legacy by se mělo zabývat dalším vládním programem na výrobu lidských superzabijáků, proti kterým by měl být Damonův Bourne jen slabý čajíček. Uvidíme, jestli to tak bude i s filmem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace