Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Drsňáci nevymřeli


ikona
Mr. Hlad
jason stathamsylvester stallone
Jason Statham vyráží do akce sólo, Sly našel parťáka 

Od druhých Expendables nás sice ještě pár měsíců až let dělí, dvě největší hvězdy však mají spousty práce. Táhnout dopředu akční žánr je totiž facha na plný úvazek.

Jason Statham se už asi natrvalo usídlil mezi béčkovými akčními thrillery a svým charismatem a plešatostí si tu vydobyl prakticky neotřesitelnou pozici. Jeho novinka s názvem Parker bude vyprávět o profesionálním zloději a zabijákovi, jenž sice porušuje zákon, žije však podle vlastního kodexu a hlavním pravidlem je neokrádat lidi, kteří mají málo peněz. A když je tenhle lump-klaďák vmanipulován do situace, která se mu nelíbí, může se pár padouchů začít bát o svůj život nebo minimálně o počet zubů. Zní to jako klasické stathamovské béčko, ale za kamerou bude sedět Taylor Hackford, jenž má na svědomí třeba oscarového Raye nebo Ďáblova advokáta. Scénář navíc napsal John McLaughlin zodpovědný za Černou labuť, takže je dost možné, že dostaneme něco trošku inteligentnějšího.

No a co teda ten Sly? O tom, že točí akční film Headshot, v němž si zahraje nájemného vraha, který musí spolu s newyorským detektivem odhalit superpadouchy ve Washingtonu, jsme psali už několikrát. Wayna Kramera nahradil za kamerou Walter Hill a teď se pro Slye našel i odpovídající parťák. Bude jím Thomas Jane, jeden z nejsnaživějších herců v Hollywoodu, který by moc rád byl akční hvězdou. Už párkrát ukázal, že drsňáky umí a vykydlit barák plný záporáků mu také nedělá problém. Zatím o něj ale diváci moc zájem neprojevili. Vedle Slye by na sebe tedy mohl konečně pořádně upozornit, tak uvidíme. Z těch dvou by mohla být celkem zajímavá dvojka.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace