Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dejte bacha na trpaslíky!


ikona
Mr. Hlad
robert zemeckis
Režisér Forresta Gumpa chystá trochu neobvyklou invazi 

Pokud by existovala soutěž o nejnevkusnější a nejodpornější kýč, nejspíš by se v první trojce objevili sádroví trpaslíci. Dnes už sice na tuhle odpornost hyzdící české zahrady člověk nenarazí tak často jako v minulosti, pořád se však musíme mít na pozoru. Tihle hajzlíci to totiž jen tak nevzdají. Druhořadý animák Gnomeo a Julie v kinech oproti očekávání docela uspěl a trpaslíci se teď rozhodli zamířit k dospělejšímu žánru. Název hororové komedie How To Survive a Garden Gnome Attack mluví sám za sebe. Mělo by jít o film, jenž bude kombinovat živé herce a digitální triky. A ze zahradních trpaslíků se tu stanou nemilosrdní zabijáci.

OK, doteď to vypadalo jako celkem zábavná šílenost, problém nastává v okamžiku, kdy se objeví jméno Roberta Zemeckise. Režisér trilogie Návrat do budoucnosti nebo Forresta Gumpa se z nějakého důvodu nechal ukecat k tomu, aby tuhle šílenost zaštítil svým jménem jako producent. Na druhou stranu Zemeckis má teď hodně volného času, protože jeho osobité animáky už studia ani diváky nezajímají a komerční průšvih s Máma mezi Marťany nebude jen tak zapomenut. Zemeckis původně plánoval novou verzi beatlesácké Žluté ponorky, o tu však momentálně nikdo nestojí, a tak přišli na řadu trpaslíci. Těžko říct, co od téhle magorárny, která by měla stát jen nějakých dvacet nebo třicet milionů, můžeme čekat. Každopádně Zemeckisovo jméno na pozici producenta je příslibem toho, že bychom se přeci jenom mohli dočkat něčeho, jako byli třeba Gremlins nebo Critters.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace