Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další zlatá horečka


ikona
KarelR
michael mannpaul haggis
Michael Mann se možná vrátí s velkým zlatokopeckým dobrodružstvím. 

Na dva roky staré Veřejné nepřátele už sice většina lidí zapomněla, Michal Mann ale i přesto zůstává jedním z nejschopnějších hollywoodských režisérů. V současnosti dohlíží na velký comeback Dustina Hoffmana, dostihový seriál od HBO Luck, zároveň ale připravuje slušnou řádku filmů.

Je tu válečné drama s fotografem Robertem Capou, ve kterém by si měli zahrát Gemma Arterton a Andrew Garfield. Velkolepá gangsterka Big Tuna a historický epos Agincourt, o nichž jste si na MovieZone mohli přečíst loni v říjnu. A nyní se Mann připojil k projektu jménem Gold, v němž bychom se měli podívat na novodobé zlatokopy.

Gold pochází v hlavy Paula Haggise (Crash, Tři dny ke svobodě) a půjde o současnou variaci na Poklad na Sierra Madre. Má se to v ní hemžit hledači drahých kovů i obchodníky, kteří se je potom snaží natáhnout, můžeme tedy čekat pokus o trochu dražší dobrodružné drama. Scénář dostali na starost Patrick Massett a John Zinmat, kteří sepsali prvního Tomb Raidera a potom raději utekli k plodným televizním kariérám. Pod dohledem produkujícího Haggise a Manna se ale snad vzchopí a nevyplodí další ostudu žánru.

Pokud všechno půjde dobře, mohl by se z Gold stát Mannův další film. Natáčení se plánuje na konec roku, nutno ale říct, že může být za pár měsíců všechno jinak. U tak obletovaného režiséra není vyloučené, že dřív poskládá dohromady jiný projekt, a klidně si tak může střihnout už téměř obsazenou biografii Capy. A Gold o pár měsíců posunout. Vůbec by to ale nevadilo, protože zajímavě zní v podstatě úplně všechno, kolem čeho se Mann motá. I když se k tomu nejspíš pokusí lípnout třetí rozměr

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace