Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

24. bondovka na obzoru


ikona
KarelR
007James Bondmgm
A co dalšího plánují plánují u MGM? 

A neříkejte, že jste to nečekali. V Hollywoodu se vždycky hledí dopředu a plánování sequelů ještě před tím, než se váš film vůbec začne natáčet, je běžná věc. Tohle je ale trochu jiná situace. Jelikož se tržby posledním dvou „rebootových“ bondovek zastavily někde pod šesti sty milionů dolarů, je zcela logické, že bude nejdelší filmová série pokračovat. A to co nejdéle to půjde.

Zatímco tedy 23. bondovský film čeká na svůj název a podzimní začátek natáčení (premiéra bude 9. listopadu 2012 a režíruje Sam Mendes), MGM a Sony pomalu spřádají plány na misi s číslem 24. Neví se, o čem bude, kdo si v ní zahraje nebo kdo se ujme režie. Ale jestli se nestane nějaká katastrofa, do kin půjde v letech 2014 nebo 2015.

Víc než čím jiným je tahle informace vlastně potvrzením toho, že se MGM naplno vrací do hry a u Sony začali naplno smýšlet o tom, jak ze značek svého nového partnera vyždímat co nejvíc peněz. Dohoda o společné výborně a distribuci 23. a nyní i 24. bondovky je víceméně vzorem pro to, co by se mohlo dít s dalšími filmy, které potřebuje MGM dostat do kin.

Mimo Hobita, kterého mají pod palcem Warneři, bude mít Sony zálusk především na nového Robocopa v režii brazilského objevu Josého Padilhy (oba díly Elitní jednotky), již natočený remake Rudého úsvitu nebo taktéž dávno dokončený whedonovský horor A Cabin in the Woods. Ve hře je potom i připravovaný reboot Dětské hry (protože žádná hororová série nesmí skončit!) a prakticky cokoliv dalšího, co u MGM nezvládnou produkovat a distribuovat na vlastní pěst. Kéž by tahle spolupráce přinesla řadu smysluplných projektů a ne jen konstantní rabování archivů…

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace