Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 14/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Co čeká bývalého Spider-Mana? Dostane Les Grossman vlastní film? A kdo krouží kolem Vrány?  

Tobey Maguire se objeví v dramatu Anga Leeho The Life of Pi. Půjde ale jen o čestnou roličku. Jessica Biel dostala nabídku na hlavní ženskou roli v nové verzi Total Recall. Dave Franco si zahraje ve filmové verzi Jump Street 21. Willem Dafoe bude další hvězdou mysteriózního thrilleru Stephena Sommerse Odd Thomas, v němž hlavní hrdina bude moc komunikovat s mrtvými. Tom Wilkinson se objeví vedle Samuela L. Jacksona v thrilleru The Samaritan. Oliver Stone by ve své novince Savages rád viděl Blake Lively. James McAvoy se objeví v britské detektivce Welcome to the Punch, v níž si zahraje policajta, jehož nemesis se po pěti letech vrací dělat neplechu. Joe Pesci si zahraje po boku Johna Travolty v mafiánské biografii Gotti, možná se objeví i Lindsay Lohan. Kevin Duran by se mohl objevit v Cosmopolis Davida Cronenberga. Sean Penn by se mohl připojit ke Christianu Baleovi v dramatu o válečném fotografovi The Last Photograph. Bradley Cooper jedná o tom, že by si zahrál hlavní roli v remaku Vrány. Sally Field dostala roli první dámy v Lincolnovi Stevena Spielberga. Russell Brand se připojí k hvězdně obsazenému muzikálu Rock of Ages. V novém a zatím nepojmenovaném filmu Woody Allen|Woodyho Allena] se vedle Penélope Cruz objeví i Ellen Page, Jesse Eisenberg nebo Alec Baldwin.

Šílený producent Les Grossman, kterého si v Tropické bouři zahrál Tom Cruise, má připravený scénář pro svůj vlastní film. Roman Polanski by měl točit thriller podle skutečných události True Crime, v němž půjde o vraždu a o knihu, která onu vraždu podezřele detailně popisuje. Ice Cube chystá drama o dospívání ve stylu kultovního filmu Americké graffity Chrome and Paint, děj se bude odehrávat mezi vytuněnými auty. Režisér Crazy Heart Scott Cooper bude točit thriller Out of Furnace, v němž bývalý trestanec zjistí, že jeho bratr jede v něčem hodně nelegálním. James Wan tvrdí, že série Saw ještě neskončila. Nejsme nijak zvlášť překvapeni. Tvůrce prvních X-Menů David Hayter píše scénář k adaptaci fantasy série Drakeni z Pernu. Tvůrce prvních dvou Narnií Andrew Adamson plánuje adaptaci knihy Mr. Pip, v níž si mladý student udělá imaginárního kamaráda z hlavní postavy Dickensových Velkých očekávání. V hlavní roli Hugh Laurie.

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace