Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vítejte na nové MovieZone!


ikona
Cival
Nějak se nám to tu změnilo... 

Nejkrásnější a zároveň nejobávanější den v životě každé internetové existence je tady. Nový look s sebou na síti odjakživa přináší nové nástrahy, kterým není vždycky příjemné čelit, ale přináší i nové radosti a i netušené možnosti, jak fungovat ve frenetickém prostředí z jedniček a nul.

MovieZone se už potřetí dočkala razantního redesignu, jehož motivem byla znovu snaha nabízet informace a zábavu čtenářům v modernějším, účelnějším, lákavějším ale i přehlednějším prostředí. Novou verzi jsme sice plánovali spustit už v létě 2010, práce ale nabíraly skluz, jako kdybychom plnili zakázku pro ministerstvo dopravy a chtěli z něj vypumpovat co nejvíc milionů navíc, takže se start povedl až teď. Ne všechno je doladěno, ale nová MovieZone po revoluční proměně by měla víceméně v pohodě běžet na vašem monitoru.

Jako první věci si určitě všimnete, že jsme se pokusili zachovat trademarkové barevné schéma (jsme černomodrá ovce mezi bílými weby), menu se s ohledem na aktuální trendy přesunulo z leva do záhlaví a celkově přehlednější strukturu nabrala celá homepage. Došlo ke sloučení novinek s Hot Stuff, aktuální info najdete teď jen v novinkách, jichž bude vycházet víc. Pod tzv. kolotočem s nejnovějšími články najdete klasicky trailery (tady se nic nemění) a pak výpis dalších článků, všechno pěkně pohromadě, jen se speciálním prostorem pro obzory a klipy (ty zatím nevidíte, neboť se dolaďují) a samozřejmě i pro naše oblíbená a nezničitelná VIMka.

Zároveň s uvítáním je třeba požádat o jistou dávku trpělivosti potažmo shovívavosti, protože některé věci se dodělávají za pochodu (nešlo je úplně čistě rozlousknout před spuštěním). Kromě zmíněných boxíků s klipy a obzory se to týká třeba kolotoče s novinkami na top pozici na hlavní stránce, kde nám až ostrý novinkovo-blu-rayovo-recenzní provoz ukáže, kolik článků má na daném místě rotovat a jestli vůbec musí. Na webu najdete spoustu nových vychytávek, od vykutáleností v televizních tipech až po speciály, ale spousta jich má ještě tak do dvou týdnů přibýt, což se týká třeba i dodělání klasického přehledu online uživatelů nebo polohování blogů na hlavní stránce. Na lamentování nad těmito relativními drobnostmi máte času dost. (Poznámka k autorům blogů: do administrace se dostanete po nalogování do MovieZone přes svůj vlastní blog – blogy sice jedou nově na systému WordPress, starší příspěvky a komentáře ale zůstaly zachovány, pouze administrace se změnila).

Za grafiku nás naopak můžete chválit už teď, stejně tak můžete MovieZone spílat a se slzami v očích bědovat, ovšem jen s tím vědomím, že se stávající situací beztak nic moc nezmůžete. :) Nemůžeme se zavděčit všem, můžeme jen nabídnout web vysoustružený podle našeho nejlepšího vědomí a svědomí, v touze nabídnout kvalitní magazínové počtení v atraktivním balení. Což se podle nás stalo. Jestli se tahle mise povede, nebo ne, to nám beztak ukáže až čas – my všichni weboví lidé víme, že první reakce bývají leckdy i zdrcující, jenže i v tom případě je lepší je přežít, než kvůli nim rychle všechno předělávat.

Do diskuze o technických problémech nám prosím pište poznámky k fungování webu. Děkujeme za každou hlášku o chybě nebo upozornění na jakoukoliv jinou nedokonalost. Budeme ale samozřejmě vděčni za každý feedback, protože i když tuhle brutální předělávku řídíme hlavně podle sebe, vy jako čtenáři jste pro nás samozřejmě v důsledku tím nejpodstatnějším měřítkem 

Snad vás nebude ubývat, ale spíš přibývat, snad vám budeme dál poskytovat informace a postřehy formou, která vás bude bavit, zajímat a obohacovat. Snad vám tu s námi prostě zase bude pár dalších let dobře. My pro vás napneme síly a zavalíme vás na jaře i v létě návalem novinek, recenzí, MZ Skalpelů, soundtrackových pojednání, od května i vysokou kadencí Blu-rayů a DVDček, trailerů a pochopitelně chystáme i šťavnaté speciály k letním blockbusterům. Do toho plánujeme i spoustu vedlejších aktivit, tak nám držte palce ať všechny klapnou a dělají vám jen a jen radost.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (229)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace