Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 13/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Koho uvidíme v novém Silent Hillu? Stane se z Keanu Reevese mistr bojových umění? A co budete dělat, až do země narazí asteroid?  

Milo Ventimiglia ze seriálu Hrdinové si zahraje v hororu Static, v němž se bude mladý pár pokoušet vyrovnat se ztrátou dítěte a zároveň jim půjde po krku dívka z nadlidskými schopnostmi. V teenagerské fantasy o výuce mladých exorcsistů Seventh Son se vedle Jeffa Bridgese objeví i v hlavních rolích neznámí Sam Clafin a Alicia Vikander. Jon Favreau nebude sice točit Iron Mana 3, ale mohl by se vrátit v roli Starkova bodyguarda Happyho Hogana. Steve Carell a Keira Knightley by se mohli objevit v romantické komedii odehrávající se těsně před nárazem obřího asteroidu do Země Seeking a Friend for the End of the World. V Dark Shadows Tima Burtona uvidíme nejspíš i Chloe Moretz a Michaela Sheena. Mark Wahlberg se motá okolo scénáře komedie Bait and Switch a nikomu nechce říct, o co ve filmu půjde. Michael Fassbender a Liam Cunningham se objeví v biografii irského muzikanta Terriho Hooleyho Good Vibrations.

Catherize Zeta-Jones a Judy Greer si zahrají vedle Gerarda Butlera ve fotbalové komedii Playing the Field. Ve dvojce 96 hodin se vrátí i Maggie Grace. Záporáka si ve filmové adaptace seriálu Jump Street 21 zahraje Rob Riggle. Ve sci-fi Neila Blomkampa Elysium uvidíme i Williama Fichtnera. V Silent Hill: Revelation 3D si zahrají i Carrie-Ann Moss nebo Malcolm McDowell. V komedii bratří Farrellyů Three Stooges dostala hlavní ženskou roli Sofia Vergara. Haylee Steinfeld jedná o tom, že by se objevila v nové verzi Romea a Julie. Ben Stiller si možná zahraje v remaku komedie Tajný život Waltera Mittyho, kde životní ztroskotanec sní o tom, že se z něj stane hrdina.

McG by měl točit film s názvem Haunted City. Mělo by jít o temný a nadpřirozený příběh odehrávající se ve světových metropolích a v budoucnu bychom se měli dočkat i počítačových her a comicsů z tohoto světa. Meg Ryan se rozhodla vyzkoušet si režii a to u hořké komedie Into the Beautiful, v níž se po dlouhých letech sejdou staří kamarádi a pokouší se navázat tam, kde jejich vztahy kdysi skončily. Na režii se chystá i Keanu Reeves a rád by natočil poctu starým kung-fu filmům Man of Tai Chi, kde by se chtěl objevit v roli hlavního padoucha. Juan Carlos Fresnadillo zodpovědný za 28 týdnů poté bude režírovat novou verzí kultovní Vrány.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace