Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Armáda volá!


ikona
Mr. Hlad
the rock
Dočkáme se herní série Call of Duty i ve filmu?  

Filmy podle počítačových her obvykle za moc nestojí. Pár kvalitních výjimek se najde, ale víc jak pět by dohromady nejspíš nedal ani ten nejméně náročný divák.

Fakt je však  ten, že počítačové hry a filmy mají k sobě čím dál tím blíž. Hardcore hráči jsou sice obyčejně naštvaní, když si koupí novinku, kterou dohrají za pět hodin, ale na druhou stranu intenzivní a skoro až filmový zážitek, u kterého člověk propotí tričko, také není špatný. Komerčně velmi úspěšná herní série Call of Duty patří mezi ty hry, které když si koupíte, tak si kvůli jejich dohrání rozhodně nemusíte brát dovolenou. Díky nim jste se už mohli podívat do druhé světové války, do doby, kdy spolu potichu válčily Spojené státy a Sovětský svaz i do kruté současnosti. Jak už bylo řečeno, obyčejně to člověk dohrál docela rychle, ale to nejspíš lidem nevadí, protože za tuhle sérii rádi nechávají v obchodech opravdu hodně peněz.

Je tedy jen otázkou času, než se někdo prokecne, že by ji chtěl i natočit. Producenti nebo režiséři zatím mlčí, ale promluvil někdo, kdo je možná zajímavější. Dwayne Johnson alias The Rock natvrdo řekl, že si chce zahrát ve filmové adaptaci. Konkrétně by se mu líbila studená válka v Black Ops., pokud by byl dobrý scénář. Samozřejmě je to jen Rockovo přání, ale komerční potenciál téhle značky nemůže Hollywood ignorovat a pokud si o hlavní roli řekne metr devadesát vysoká hora svalů, která s kulometem vypadá celkem uvěřitelně, byla by to sakra velká náhoda, kdyby se toho nápadu někdo nechytil.

Pro neznalé - hra vypadá takhle a uslyšíte v ní třeba Garyho Oldmana, Sama Worthingtona, Ice Cuba nebo Eda Harrise.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace