Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 12/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Koho uvidíme v novém Bournovi a v Total Recall? Kdo bude novou Šípkovou růženkou? A jaký kultovní horor se dočká nové verze?  

Mimozemšťany v Green Lanternovi by měli podle všeho dabovat třeba Geoffrey Rush nebo Michael Clarke Duncan. Záporáka si v nové verzi Total Recall nejspíš zahraje Bryan Cranston ze seriálu Perníkový táta. O ženskou roli se poperou Eva Mendes, Kate Bosworth a Diane Kruger. Peklo se konečně rozpoutá i na Zemi, protože Justin Bieber a Ashton Kutcher budou točit buddy movie What Would Kenny Do? James Marsden, Melissa Leon a Michael C. Hall se objeví ve filmu The Dead Circus, v němž půjde o podivnou sebevraždu zpěváka ze šedesátých let. Hailee Steinfeld z Opravdové kuráže bude možná novou Šípkovou Růženkou. Russell Crowe jedná o tom, že by si zahrál hlavní roli v adaptaci hodně drsného a zábavného comicsu The Boys, režíruje Adam McKay (Zprávař, Benga v záloze).

Do kin by se měla vrátit hrdinka Agathy Christie Slečna Marplová. A možná si ji zahraje Jennifer Garner. Teresa Palmer se objeví ve filmu Warm Bodies, v němž se zombík Nicholas Hoult zamiluje do přítelkyně člověka, kterého sežral. Lákavé. Robert De Niro se objeví vedle 50 Centa v policejním dramatu Freelancers. Armie Hummer z The Social Network bude hrát prince ve Sněhurce Tarsema Singha. V dlouho chystané komedii bratří Farrellyů Three Stooges si zahraje Will Sasso. To je ten člověk, co si permanentně utahuje ze Stevena Seagala. Ed Harris bude „skoro prezident“ John McCain v televizním filmu Game Change. Aktuálními adepty na hlaví roli v The Bourne Legacy jsou Dominic Cooper, Joel Edgerton, Garrett Hedlund a Luke Evans.

David Arquette se chystá zrežírovat horor Glutton, prý půjde o 3D variaci na Misery nechce zemřít. David Gordon Green se chystá zremakovat kultovní horor Suspiria. Přejeme hodně štěstí. Francis Ford Coppola připravuje film Twixt Now And Sunrise a popisuje ho jako kombinaci velmi osobní gotické romance a halloweenské přehlídky. Francis Lawrence by mohl natočit film s vše říkajícím názvem Houdini. V novince Wese Andersona Moon Rise Kingdom¸ ve které se v šedesátých letech mladý pár rozhodne utéct z domovského města, uvidíme Bruce Willise, Jasona Schwartzmana, Frances McDormand nebo Billa Murrayho. Josh Randor z Jak jsem potkal vaši matku bude režírovat indie komedii Liberal Arts, kde si i zahraje a to pětatřicetiletého chlapíka, jenž se vyhýbá dospívání a zodpovědnosti a zakouká se do něj výrazně mladší dívka.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace