Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Profesionálové, vetřelci a náckové


ikona
Mr. Hlad
neil marshallprofesionálové
Jak to bude s Bodiem, Doylem a mimozemskou invazí?  

Už je to pár měsíců, co jsme naposledy slyšeli o tom, že by se legendární seriál Profesionálové měl podívat na filmová plátna. Původně se počítalo s tím, že se režie ujme tvůrce Pádu do tmy, Soudného dne nebo Centuriona Neil Marshall, dnes je ale všechno jinak.

Cesty Bodieho, Doyla a Marshalla se totiž rozdělily. Ale dá se říct, že možná k dobru věci. Filmová verze Profesionálů totiž sice přišla o režiséra, ale zdá se, že kamery se přeci jenom letos spustí. Kdo za nimi bude stát, to se bohužel zatím neví, ale jedno jméno už Profesionálové znají. Produkci dostane na starost Callum McDougal, jenž pracoval třeba na Souboji titánů nebo posledních dvou Bondovkách. Filmoví Profesionálové by měli odhalit, jak se vlastně Cowley, Bodie a Doyle dali dohromady. A nejspíš se nebude šetřit na rozpočtu. U Lionsgate jsou přesvědčeni, že když uspěli Expendables a Red, diváci si rádi dají další retro akčňák. A my souhlasíme, zvlášť, když by se v rolích britských superagentů mohli objevit Jason Statham, Gerard Butler nebo Tom Hardy. Jako Cowleyho by tvůrci rádi viděli Liama Neesona nebo Garyho Oldmana. Zní to zatím sakra dobře.

No a co bude dělat Neil Marshall? Ten má plné ruce práce. Teď se přiznal, že píše zatím nepojmenovaný scénář, v němž by se na Zemi měla přiřítit naštvaná mimozemská armáda. Další Světovou invazi ale nečekejte, děj se totiž bude odehrávat během druhé světové války. Kdo je větší svině? Adolf nebo šmejdi z vesmíru? Marshall zatím neprozradil, jestli bude i režírovat, ale zápletka zní dostatečně béčkově na to, aby se o to minimálně pokusil. Jeho kariéře by možná pomohlo, kdyby zůstal u Profesionálů, ale poctivé brutální řežby dnes dělá tak málo režisérů, že by byla škoda se na jeho akční sci-fi netěšit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace