Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Superman si našel Lois Lane


ikona
Mr. Hlad
superman
Koho bude Muž z oceli zachraňovat?  

Zack Snyder musí žehlit finanční i kritický neúspěch Sucker Punch a to se nejlépe dělá tak, že dá fanouškům něco, za co mu budou líbat ruce a alespoň na chvilku zapomenou, že jeho poslední kousek se nepovedl tak, jak se čekalo.

A protože Snyder točí novou verzi nejcomicsovějšího hrdiny všech dob, slovutného Supermana, je jasné, čeho se budou "uklidňovací" informace týkat. Jméno Clarkova představitele známe, vizi režiséra také, ale zatím nám chybí záporák a milostný objekt. A teď už jen ten záporák, protože Lois Lane dostala konečně tvář. Zahraje si ji Amy Adams, jedna z nejzajímavějších mladých hereček současnosti. Ve svých šestatřiceti má už tři nominace na Oscara a bez problémů zvládá jak hardcore dramata typu Pochyby, tak i lehčí žánry jako Kouzelná romance.

V Supermanovi se objeví vedle Henryho Cavilla, Kevina Costnera nebo Diane Lane, což je hodně vydařené obsazení. Zatím nám však pořád chybí ten padouch. Viggo Mortensen byl sice oficiálně ze hry, nedávno však vycouval z drsné variace na Sněhurku Snow White and the Huntsman, takže má v diáři volno. Je tedy možné, že ho Snyder zkusí ukecat ještě jednou. Jinak se ale potichu mluví o tom, že by si generála Zoda mohl zahrát Michael Shannon (psali jsme o tom minule), případně Édgar Ramirez, jenž se objeví ve druhém Souboji Titánů jako Áres a ve třetím Bournovi pořádně zatopil Mattu Damonovi. Každopádně máme Supermana, máme Lois Lane a teď už opravdu zbývá jen ten záporák.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace