Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Znovu tváří v tvář?


ikona
Mr. Hlad
john travoltanicolas cage
Nicolas Cage a John Travolta si nejspíš půjdou opět po krku 

Tváří v tvář patří mezi vůbec nejlepší akční filmy devadesátých let. John Travolta i Nicolas Cage předvedli parádní drsňáckou dvojku a díky svěží režii Johna Woo měli fanoušci akce alespoň na chvilku pocit, že nebe by přeci jenom mohlo existovat.

Od té doby se ale změnilo hodně. John Woo opustil Hollywood, kariéra Johna Travolty začala jít pomalu ke dnu a z Nicolase Cage si dnes dělají lidi srandu častěji než z Chucka Norrise. Logicky je tedy na čase ukázat světu, že tihle dva herci to ještě nehodlají zabalit. Cage s Travoltou údajně krouží hned okolo dvou filmů, u nichž by mohli spojit síly. Prvním je thriller Shrapnel, který před pár lety chystal režisér Predátora a Smrtonosné pasti John McTiernan. Hlavním hrdinou tu je bývalý bosenský voják, jenž se chce pomstít Američanovi, který na něj v minulosti nachystal nehezkou past a pořádně mu pochroumal zdraví, když si s ním hrál na lovce a na lidskou kořist.  

Dalším projektem je opět thriller, tentokrát však tak trochu námořnický. Sea Trail má být příběh zamilovaného páru, který se rozhodne vyjet si na dovču na výletní lodi. Bohužel si pro to ale vybrali špatné plavidlo, protože jeho kapitán a jeho manželka to v hlavě rozhodně nemají v pořádku. Režírovat by měl Raymond De Felitta, jehož otec Frank napsal knižní předlohu. Příliš zajímavě to sice nezní, produkční dohled má však mít na starost Charles Roven a ten přivedl na svět třeba Temného rytíře. Takže který projekt byste rádi viděli na světě? A mají vůbec ještě Travolta s Cagem šanci vrátit se na vrchol?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace