Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Čeká nás sex na měsíci


ikona
KarelR
will gluck
Co bude mít společného se Social Network? 

Tedy, nikoho z nás asi ne. Alespoň do doby, než bude vesmírná turistika krapet levnější. Sex na měsíci je akorát název nové knižní adaptace z útrob studia Sony, které hodlá potřetí spojit síly s Willem Gluckem. Režisér loňského teenage hitu Panna nebo orel a nadcházející romantické komedie Kamarád taky rád bude ve svojí cestě za velkými úspěchy pokračovat docela razantně, a poprvé se dostává k prvotřídní látce.

Knižní Sex na měsíci má totiž na svědomí Ben Mezrich, autor předlohy k Fincherově The Social Network. Jeho novinka vypráví o pětadvacetiletém internistovi NASA Thadu Robertsovi, který chce jednu sličnou dívku oslnit tím, že z Johnsonova vesmírného centra ukradne pár měsíčních kamenů. A pokusí se je prodat na internetu. Celé je to samozřejmě podle nenápadně tutlané skutečné události, a právě té se Mezrich podíval pořádně na zoubek a vytřískal z ní neobvyklý heist s atmosférou Dannyho parťáků.

Gluck byl potom zvolen jako ten, kdo by ho měl převést na plátno, a ačkoliv zní Sex na měsíci jako klasická oddechovka, můžeme od něj čekat trochu víc. Produkční tým je totiž prakticky stejný jako u The Social Network a Gluck tak bude muset přeskakovat hodně vysoko nastavenou laťku. Pomoct by mu mohl nějaký kvalitní scenárista, kterého ale studio zatím ještě nenašlo, a sympatická herecká sestava, o níž se také mlčí. Jasné je jen to, že kniha vyjde 21.července letošního roku, a to už by mohly být přípravy na natáčení v plném proudu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace