Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rock na akci nekašle!


ikona
Mr. Hlad
dwayne johnson
... a zase bude střílet lidi 

Dwayna Johnsona, alias The Rocka, je pro rodinné komedie škoda. O tom jsme psali už mnohokrát a nejspíš v budoucnu ještě budeme. Tenhle bývalý zápasník a jeden z mála současných herců, který je uvěřitelný v akční roli, si to naštěstí myslí taky.

Po slabším období vyplněném filmy, v nichž Johnson hrál třeba Vílu Zuběnku nebo kryl záda méně osvaleným hercům v komediích, to vypadá, že se opět pouští vrací k žánru, kde vybuchují auta, záporáci umírají ošklivým způsobem a hrdina se s nikým moc nepáře. Faster bylo nakonec sice spíš ukecané drama než akční peklo, trailery na Rychlou a zběsilou pětku ale ukazují Rockův potenciál na sto procent. A není konec, protože to vypadá, že Johnson bude točit thriller s názvem Snitch.

Půjde o příběh založený na skutečných událostech, jehož hlavním hrdinou má být tatík mladého kluka, který byl obviněn z obchodu z drogami a samozřejmě je nevinný. Starostlivý táta tedy bude muset vyrazit mezi feťáky a zjistit, kdo to celé na jeho syna nastražil. A mezi obchodníky s drogami člověk jen s dobrým slovem moc nepochodí. Zajímavé je to i za kamerou, kde bude sedět Ric Roman Waugh. Jeho jméno nejspíš neznáte, ale před třemi lety u nás na DVD vyšlo jeho drama Zločinec a zatraceně se povedlo. Natáčení by mělo začít už letos v létě, tak doufejme, že scénář nabídne víc děje než ubrečených scén.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace