Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tyler Perry do každé rodiny


ikona
Mr. Hlad
tyler perry, matthew fox
Svleče tenhle komerční zázrak konečně ženské šaty?  

Tyler Perry je člověk, o němž na MovieZone píšeme častěji, než by se nám líbilo. Jeho filmy jsou levné, hodně vydělávají a natočit je nestojí moc námahy, a tak se objevují celkem pravidelně. A pokaždé škodí.

Režisér a většinou i hlavní herecká hvězda filmů o tom, že rodina je základ společnosti, světa, vesmíru a vůbec, ale nejspíš došel k názoru, že jednou za čas je fajn svléknout ženské šaty, opustit roli dobrácké Madey a zkusit natočit film, který by mohl mít člověk třeba i rád. Tím filmem bude adaptace knižního thrilleru I, Alex Cross. Pokud vám to jméno něco říká, tak jde o postavu inteligentního policejního psychologa, který se musí potýkat s těmi nejnebezpečnějšími vrahy a psychopaty. Dvakrát si ho zahrál Morgan Freeman a Sběratel polibků i Jako pavouk byly celkem fajn filmy. Teď jeho roli převezme Perry.

V I, Alex Cross bude hlavní hrdina pátrat po nebezpečném vrahovi, který pracuje pro politické špičky Washingtonu a jednou z jeho obětí byla i jeho neteř. Čím víc se k zabijákovi blíží, tím víc mu jde o krk. Perry už si vyzkoušel "normální" herectví v posledním Star Treku, ale tam šlo jen o štěk. Pokud však světu chce dokázat, že hrát umí, role Crosse by mu mohla pomoci. Padoucha si navíc zahraje Matthew Fox ze Ztracených, což je také docela zajímavá volba. Vedle účasti Perryho ale vzbuzuje trochu nervozity i fakt, že za kamerou sedí Rob Cohen, jenž zatím ještě nedokázal natočit inteligentní film.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace