Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 10/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Co dělá Megan Fox? Jak to bude s dalšími Prcičkami? A co je nejlepší zbraň proti nacistům?  

Derek Luke se objeví v comicsovce Captain America jako člen Howling Commandos Gabe Jones. Danny Huston bude hrát po boku Nica Cage v thrilleru o únosu dcery Medallion. Mark Ruffalo se chystá na roli legendárního jazzového pianisty Joe Albanyho v nezávislárně Low Down. Michelle Rodriguez a Brian Cox se objeví v hororu The Home, v němž bude bubák pobíhat po pečovatelském domě. Hayley Atwell si zahraje v noir thrilleru I, Anna. Dan Fogler, Clancy Brown a Clifton Collins Jr. se sejdou v komediálním hororu Hellbenders, v němž parta kněžích bojuje proti démonům. Brendan Fraser se v komedii A Whole Lotta Sola rozhodne vykrást obchod s rybičkami, aby měl na splacení dluhů, ale trochu se mu to vymkne z rukou. Další hereckou posilou pro sci-fi Prometheus je Logah Marshall-Green.

V Silent Hill: Revelation se objeví Sean Bean, Radha Mitchell i Deborah Kara Unger z prvního dílu. Sam Worthington se upsal surfařskému dramatu Drift. V zatím nepojmenovaném spin-offu Zbouchnuté od Judda Apatowa by si měli zahrát Paul Rudd, Leslie Mann (původní postavy) a Megan Fox. Seann William Scott, Jason Biggs a Eugene Levy se vrátí v dalším prcičkovském sequelu American Reunion. Tommy Lee Jones by se mohl objevit po boku Meryl Streep v dramatu New Hope Springs, v němž bude manželský pár po třiceti letech řešit, jestli má smysl zůstávat spolu dál. Mike Figgis bude točit drama Seconds of Happiness, v němž parta lidí cestujících jedním letadlem zjistí, že jejich životy jsou jakýmsi způsobem propojeny. Hrají Julia Stiles nebo Matt Dillon. Drew Barrymore hodlá režírovat romantickou komedii s vše říkajícím názvem How To Be Single. Režisér chystané komedie Bridesmaids Paul Feigg údajně píše další komedii a rovnou na tělo Jonu Hammovi. Richard Linklater by mohl natočit remake filmu z šedesátých let The Incredible Mr. Limpet, jehož hlavní hrdina se promění v rybu a pomáhá během druhé světové války americkému námořnictvu proti německým ponorkám. Už teď se těšíme.

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace