Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hollywood šílí dál


ikona
KarelR
disney
Lidi to znaj, tak to natočíme! 

Vážení přátelé, jistě jste si v minulých letech všimli toho, že když po Hollywoodu někdo běhá s námětem na zcela originální blockbuster (tj. není v něm něco, za co lidé v minulosti už zaplatili), je prakticky nulová šance, že se jeho nápad natočí. Odložme na chvíli stranou Avatara a Inception, ty si vydupaly silné režisérské persóny. V továrně na sny teď velké filmy musí být buď pokračováním nějakého hitu, nebo musí vycházet z hračky, atrakce, comicsu, seriálu, deskové hry, počítačové hry... a opravdu přinejhorším alespoň z knihy.

A co myslíte, že s tím hodlají udělat Disneyovci, jejichž Alenka v říši divů a pixarovka Toy Story 3 loni vydělaly po miliardě dolarů? Že by po třetím pokračování filmu podle pirátské atrakce dali nějaký ten pětník na originální hraný projekt? Náramně naivní myšlenka, jejich plány jsou úplně jiné. Po Magic Kingdom, kde Jon Favreau kdovíjak zadaptuje do filmu slavný zámek z jednoho z disneyovských zábavních parků, dostaneme... film k další atrakci!

Bude se jmenovat Jungle Cruise a jeho nadmíru zajímavé kořeny tvoří stejnojmenná atrakce, ve které návštěvníci parků strýčka Walta proplouvají džunglí a bafají na ně exotická zvířata. Toť vše. Tedy vše k tomu, aby se Tom Hanks a Tim Allen, hlavní hvězdy Toy Story, mohli poprvé pořádně sejít na plátně. Právě tihle dva mají zajistit, že se ze zoufale mrzkého konceptu vyklube neochvějný hit, a budou tak činit pod scenáristickým dohledem Rogera S. H. Schulmana. To je pán, který se společně s dalšími šesti pisálky podílel na prvním Shrekovi, se dvěma na Mulan 2 a stvořil seriál o Jonas Brothers. Je v pořádku brečet už teď, nebo bude lepší schovat si slzy až pro budoucí režisérskou oběť?

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (24)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace