Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Scorsese hledá nový projekt


ikona
Mr. Hlad
martin scorsese
Zamíří oscarový režisér na burzu, do Japonska nebo mezi gangstery? 

Martin Scorsese je klasik a na každý jeho film jsme zvědaví. Na některé víc, na některé méně, ale nejspíš by stálo za to věnovat pozornost i jeho sociálnímu dramatu z prostředí továrny na výrobu papírových kapesníků.

Letos v prosinci by do kin měli vidět jeho dětskou fantasy Hugo Cabret, ale přeci jenom v nás trochu víc nadšení vyvolávala jakákoliv zmínka o jeho gangsterce The Irishman. Scorsese konec konců pomohl tenhle žánr přivést tam, kde je dnes a návrat Roberta De Nira k drsňákům zněl také dobře. Teď to ale vypadá, že se Scorsese pustí do úplně jiného filmu. Ale žádné novinky to nejsou. Režisér by se měl údajně opět vrátit k adaptaci knihy Jordana Belforta The Wolf of Wall Street, kterou chystal už před nějakými čtyřmi lety. Pak se na ni však trošku zapomnělo, v loňském roce se jí ujal Ridley Scott, ale protože má plné ruce práce, je teď zpět u Scorseseho, jenž na ni nejspíš opět dostal chuť.

Mělo by jít o příběh burzovního makléře, který na přelomu osmdesátých a devadesátých let vydělal tak obrovské peníze, že to začalo zajímat úřady. A přišlo se na to, že ne vše proběhlo úplně legálně. Hlavní roli by si prý mohl zahrát Leonardo DiCaprio. Jiné zdroje zase tvrdí, že po Hugo Cabret se Scorsese pustí do taktéž dlouho připravovaného dramatu Silence, v němž dvojice jezuitských kněží šíří křesťanství po Japonsku v sedmnáctém století a tamní z toho moc nadšení nejsou. Každopádně to vypadá, že The Irishman má prozatím utrum. Který z těch tří kousků by vás zajímal nejvíc?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace