Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Supervojáci a roboti se vrátí


ikona
Mr. Hlad
g.i. joeterminator
Kdo bude točit dvojku G. I. Joe a jak je to s plány na dalšího Terminátora?  

Začaly práce na  G. I. Joe 2 a už teď je jasné, že tým, který nám přinesl jeden z nejdivočejších akčňáků posledních let, přijde o svého šéfa. Stephen Sommers totiž režírovat nebude. O jeho místo se poperu režiséři, z nichž ani jeden není hvězda, ale oba své práci rozumí. F. Gary Gray je zručný řemeslník, který si vybojoval slušné renomé parádním Vyjednavačem, od té doby ale točí efektní avšak poměrně tupé filmy jako Ctihodný občan, Loupež po Italsku nebo Osamělý mstitel. O režii se porve s Jonem Chu. Ten s akčním filmem nemá zatím moc zkušeností, natočil však nedávné Let`s Dance 3D a je zodpovědný i za předchozí díl. I když se v těch filmech víc tančilo než střílelo, rozhodně to mělo tempo a Chu to s kamerou umí. Šanci by si určitě zasloužil.

Zajímavé věci se dějí i okolo značky Terminátor. Tam to sice v kinech naposledy moc nevyšlo, ale když teď Arnold seknul s politikou, někoho nejspíš napadlo, že by stálo za pokus ukecat ho k dalšímu dílu. Universal se údajně pokouší získat na značku práva a dokonce prý už začalo shánět režiséra. Nabídku  má na stole údajně režisér posledních dvou (vlastně tří) dílů Rychle a zběsile Justin Lin. A to je docela šikula. Zatím se ale jen mluví a oficiálně nikdo nic nepotvrdil, na druhou stranu je jasné, že terminátoří značka je něco, co Hollywood jednoduše nemůže ignorovat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace