Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nový Spider-Man bude úžasný


ikona
KarelR
spider-manspider-man 4
Tedy alespoň v některých směrech. 

Vítejte u trendu nadcházejících let. Máte velkou trilogii, jejíž závěrečný díl vydělá neskutečný balík. Režisér ale není zrovna dvakrát horký do pokračování, nebo se nedohodne se studiem na tom, jak by mělo vypadat. A tak se látka jednoduše zrestartuje, protože není nic jednoduššího, než říct "uděláme to temnější a realističtější" a pokračovat v prodávání vstupenek. Něco takového dozajista čeká Batmana i Transformery, vlajkovou lodí tohohle nového triku je ale Spider-Man, na jehož natáčení právě dohlíží Marc Webb (500 dní se Summer).

Reboot pavoučího muže se dostane do kin už 3.června 2012 (pět let po trojce), a aby diváci neprskali, že jdou zas na to samé, bude na jeho plakátech velký šedivý nápis The Amazing Spider-Man. Ano, tohle je oficiální název filmu, který je samozřejmě půjčený z jedné veleúspěšné comicsové série. Nový Spidey by se jí měl do značné míry inspirovat, jestli to ale znamená cameo Baracka Obamy, to zatím nikdo nepotvrdil.

Každopádně se můžeme těšit na Petera Parkera s tváří Andrewa Garfielda, který bude tentokrát balit Gwen Stacy (naše oblíbenkyně Emma Stone) a rozdá si to s přerostlou ještěrkou jménem The Lizard (Rhys Ifans). Mezi další vychytávky se má řadit druhý záporák, kterého si střihne indická star Irrfan Khan (víme jen, že to nebude Proto-Goblin), a zbrusu nový pavoučí oblek, jenž si odbývá pořádnou premiéru (i s maskou) na druhé oficiální fotce.

Jste z něj a z celého filmu zatím nadšení, nebo máte pocit, že Spideyho origin podruhé vidět nepotřebujete?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace