Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Plešatí drsňáci míří do akce


ikona
Mr. Hlad
bruce willisdie hardjason statham
Kdo bude točit Smrtonosnou past 5? A co chystá Jason Statham?  

Bruce Willis sice před dvěma lety narazil se sci-fi Náhradníci, loňská akční komedie Red ale potvrdila, že akční film pořád ještě utáhne. Takže přišel čas začít seriózně řešit návrat Johna McClanea.

A režisér už je vyřešen. Smrtonosnou past 5 bude točit Noam Murro. Neslyšíme žádné nadšení? No možná proto, že ho nikdo nezná. Murro má za sebou jen nezávislou komedii Samotář, ale udělal si hodně dobré jméno jako režisér reklam (třeba téhle), ze kterých je jasně patrné, že akci rozumí. Všiml si toho i Bruce Willis, jenž údajně režiséra osobně vybral. Noam Murro se v minulosti motal okolo druhého Kruhu nebo nové adaptace thrilleru Cizinci ve vlaku, nic z toho mu ale nevyšlo. Na druhou stranu točit jako svůj druhý film pátou Smrtonosnou past také není špatné. Scénář napsal autor Wolverina a A-Teamu Skip Woods (bude se něm ale ještě dále pracovat), o zápletce se zatím nic oficiálně neví.

Velké plány má i Jason Statham. V akčním žánru se snaží, ale o drsňáky obecně dnes není moc zájem, takže za mašinu na dolary ho rozhodně považovat nemůžeme. Teď to ale vypadá, že by se to mohlo změnit, protože jeho jméno se často skloňuje v souvislosti s adaptací série populárních knih Andyho McNaba. Konkrétně třetím dílem Firewall, který by měl jít do kin pod názvem Echelon. Hlavním hrdinou série je příslušník SAS Nick Stone, který v tomhle případě bude řešit problémy s jakýmsi softwarem, o nějž mají zájem tajné služby i ruská mafie. Za kamerou by měl sedět zkušený šéf kaskadérů Simon Crane. Snad Stathamovi spojení se zajetou knižní značkou v kariéře trošku pomůže.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace