Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Iron Man v rukách génia?


ikona
Mr. Hlad
iron man
Marvel hledá režiséra pro třetího Železňáka. 

UPDATE: Marvel ulovil dalšího vynikajícího scenáristu. Black je ve finálních fázích vyjednávání o režii Iron Mana 3 (= má tuhle práci na 99% jistou). Ještě není jisté, jestli ho i napíše, ale nikdo by se tomu nedivil. A všichni by to uvítali.

V letošním roce to Marvel rozjede pořádně. Chystájí se na nás Thor a Captain America a příští léto nás čeká ultimátní comicsová párty The Avengers. Tyhle filmy si ale ještě musí své místo na filmovém slunci vybojovat.

To však neplatí pro Iron Mana. Ten má za sebou dva komerčně velmi úspěšné filmy a trojka se na nás už také pomalu řítí. Nedávno jsme však informovali o tom, že u toho nebude režisér Jon Favreau. Ten se pokusí v létě uspět s neobvyklou comicsovkou Kovbojové a vetřelci a potom se vrhne na disneyovské Magic Kingdom. U Tonyho Starka ho už tedy neuvidíme. Zdá se ale, že u Marvelů chtějí sehnat více než důstojného náhradníka.

Okolo Iron Mana 3 se totiž motá Shane Black. Jako režisér za sebou má jen velmi příjemnou akční komedii Kiss Kiss Bang Bang, kde si hlavní roli zahrál Robert Downey Jr., což by mu mohlo při vyjednávání o smlouvě pomoci. Black je ale především scénárista. Tedy ne scénárista, ale SCÉNÁRISTA. Napsal první dva díly Smrtonosných zbraní, Posledního skauta, Dlouhý polibek na dobrou noc nebo Posledního akčního hrdinu. Krom toho si zahrál v Predátorovi a neoficiálně pomáhal u dalšího půl tuctu akčních filmů. Těch dobrých. Black by mohl dát – proč to neříct – až příliš konzervativnímu a možná trochu mrtvolnému Iron Manovi novou šťávu. A navíc by Marvel, jehož šéfové si hlídají každý dolar, nejspíš moc nestál. Ve hře jsou ale údajně i další režiséři, tak uvidíme. Vám by se Black jako režisér třetího Iron Mana líbil?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace