Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sly s akcí nekončí


ikona
Mr. Hlad
sylvester stallone
Sylvester Stallone se do důchodu nechystá 

V loňském roce se Slyovi zadařilo. Jeho Expendables fanoušky akčního žánru potěšilo a o dvojce se mluví každou chvíli. O čem bude, kdy se začne natáčet a kteří veteráni se chystají před kameru, to zatím bohužel nikdo neví.

Ví se ale, že Sly se nehodlá flákat. Objeví se totiž v hlavní roli akčního thrilleru s poutavým názvem Headshot. Zahraje si tu nájemného vraha z New Orleans, kterého okolnosti donutí, aby spojil síly s mladým newyorským detektivem. Těmi okolnostmi jsou dvě zdánlivě obyčejné vraždy, které se však velmi brzy změní v pořádný průšvih. Stopy k padouchům vedou jak do špinavých a zaplivaných uliček velkoměst, tak mezi kravaťáky ve Washingtonu. Nezní to sice nijak zvlášť originálně, ale Stallona budou jistit dvě jména, která stojí za to sledovat.

Scénář k Headshot totiž napsal Alessandro Camon, jenž si díky dramatu The Messenger vloni málem sáhnul na Oscara. Ještě zajímavější to je ale za kamerou. Režírovat totiž bude Wayne Kramer, jenž nám před pár lety totálně vytřel zrak s parádním akčňákem Zběsilý útěk. Kramer umí točit vizuálně nařvané filmy plné efektního násilí, skvělých přestřelek a drsných charakterů. Chvilku se motal i okolo adaptace hry Kane & Lynch, tam však neuspěl. Teď má však Slye a to by se musel fakt hodně snažit, aby z Headshot nevymáčkl pořádnou pecku. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace